nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
3 28.09.2017 10:09:02

Prizor, ki je OBNOREL svet! Reakcija DIEGA COSTE ob tem, ko je "njegov" Chelsea v 94. minuti pokopal njegov Atletico (video)

Za enega zanimivejših obračunov drugega kroga lige prvakov sta sinoči poskrbela madridski Atletico in Chelsea.

Dvoboj je postregel s šokantno končnico, v kateri so točke odšle v London. Po vodstvu Atletica ob koncu prvega polčasa, ko je enajsmetrovko izkoristil Griezmann, so se v drugem delu gostje vrnili v igro. V 60. minuti je Jana Oblaka s strelom z glavo matiral Morata.

Ko so se vsi skoraj že sprijaznili z remijem, pa je v Oblakovi mreži končala še ena žoga. V tretji minuti sodniškega podaljška ga je iz bližine premagal Batshuayi, ki je samo deset minut prej zamenjal strelca prvega Chelseajevega gola.

Belgijec je utišal stadion, v oči pa je padla reakcija Diega Coste, ki si je dvoboj ogledal s tribun.

Brazilec je bil zadnje tri sezone član Chelseaja, toda trener Antonio Conte se mu je poleti odrekel in takrat se je začela saga okoli njegove prihodnosti. Pred nekaj dnevi se je ta srečno končala, ko je podpisal pogodbo s svojim nekdanjim klubom Atleticom, ki pa ga bo zaradi kazni lahko registriral šele januarja.

costa re
Reuters

Brazilec je pred nekaj dnevi prispel v špansko prestolnico, kjer se počuti kot doma, prava tako pa je bilo sinoči vsem jasno, komu pripada njegovo srce. Po zmagovitem golu Chelseaja je povsem bled in zlomljen, z glavo v roki, obsedel na tribuni. Zdelo se je, kot da se mu je podrl ves svet. Čustev ni mogel - niti se jih ni trudil - skriti, bolečina je bila preprosto prehuda in telo se je temu primerno odzvalo.

Članki iz rubrike