sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
2 28.09.2017 09:24:42

Suarez BESNO zapustil igrišče in nadrl trenerja! Oglasil se je Valverde: Kaj sva imela? VSE bom povedal! (video)

Reuters
Barcelona je v Lizboni prišla do minimalne zmage v 2. krogu lige prvakov, v središču dogajanja pa je bil tokrat Luis Suarez.

Katalonski velikan je do zmage prišel po avtogolu Sebastiana Coatesa na začetku drugega polčasa, za zmago je moral tokrat kar precej trpeti, toda v Barceloni so nove tri točke in novo zmago zagrabili z obema rokama. 

Zelo zanimiv pa je bil prizor, ki se je zgodil nekaj minut pred zadnjim sodnikovim žvižgom. Ernesto Valverde se je odločil še za tretjo menjavo na tekmi, in sicer je v igro namesto Luisa Suareza poslal Aleixa Vidala. Urugvajcu to, kot so zabeležile kamere, ni bilo ravno po godu. Njegova reakcija je vključevala bes in nejevoljo, preden se je usedel na klop z rezervne igralce, pa je še nekaj prigovarjal trenerju. 

Vse skupaj je v Španiji dvignilo ogromno prahu, Valverde pa je na novinarski konferenci vendarle umiril celotno situacijo. "Ne, ni bil jezen zaradi menjave. Bilo je povsem nekaj drugega, neumnost," je povedal strateg Barcelone, in dodal: "Niti malo me ne skrbi njegova strelska forma, zadel je v nedeljo in tudi tokrat je bil vpleten v zadetek. Suarez je eden od tistih nogometašev, ki lahko gol zabijejo iz vseh situacij." 

Članki iz rubrike