Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 26.09.2017 10:44:21

ULTIMAT za ROONEYA: Če ne bo tako, ...

Profimedia
Napadalec Evertona Wayne Rooney je v velikih težavah.

Življenje povratnika iz Manchester Uniteda je v zadnjem času zelo zapleteno. Za to pa si je kriv sam, duhove še vedno buri njegova aretacija, ko je bo burni noči pijan vozil prijateljičin avto.

Žena Coleen ima dovolj Waynovih 'izpadov', zato je ogrožen tudi njun zakon. Oba naj bi se trudila, da bi ostala skupaj, pri tem pa naj bi Coleen možu že postavila ultimat.


Wayne naj bi noč, ki se je končala z aretacijo, preživel z nekdanjim soigralcem pri Manchester Unitedu in danes članom indijske Kerale, Wesom Brownom. Coleen meni, da je prav on tisti, ki zelo slabo vpliva na Wayna, zato od njega zahteva, da neha ponočevati z Brownom. Zanimivo je, da so slednjega videli v Waynovi družbi, ko je ta maja v igralnici zapravil dobrega pol milijona funtov.

Prav igre na srečo pa so druga stvar, ki predstavljajo težavo v zakonu, zato je Coleen možu zabičala, da mora opustiti hazardiranje. In enega glavnih krivcev, da je Wayne tako zabredel v svet igralništva, je vnovič - Wes Brown. V njegovi družbi naj bi se namreč Rooneyu kar 'zameglil razum', tako da takrat izgubi nadzor nad samim seboj.

Vsi, ki so Rooneyu blizu, upajo, da se bo končno spravil v red. Njega in soigralce po sobotni prvenstveni zmagi proti Bournemouthu v četrtek čaka domače srečanje s ciprskim Apollonom v ligi Europa.

Članki iz rubrike