Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 14.09.2017 08:37:40

NORO! Zaradi Maribora se je trener Spartaka začel SLAČITI na tiskovni konferenci! Kar je sledilo, ŠOKIRA!

Kdo bi si mislil, da lahko vijoličasti poskrbijo tudi za take prizore.

Ruski novinarji so bili izrazito nezadovoljni s predstavo Spartaka, šem bolj nezadovoljni so bili s končnim rezultatom. Na novinarski konferenci po koncu tekme v ljudskem vrtu so na naslov italijanskega trenerja moskovskega moštva deževala, neprijetna, tudi provokativna vprašanja, zaradi katerih je Massimo Carrera postajal vedno bolj nervozen. Najbolj pa ga je ob pamet spravljala skupinica treh novinarjev, ki si je podajala mikrofon in se izmenjevala pri provokacijah.

Po njihovem mnenju je Carrera storil kopico tehnično-taktičnih napak, od njega so zahtevali pojasnila in morda tudi kesanje, posebej vztrajen je bil eden. In ta, ki ga je remi proti "majhnemu" Mariboru še posebej prizadel, je Italijana potisnil do roba. Carrera je izgubil živce in šokiral, ko si je začel slačiti suknjič z obeležji slovitega moskovskega kluba. "Na, obleci se, tukaj imaš," je molel oblačilo proti novinarju.

"Na, obleci se, zdaj boš ti trener. Jaz stojim za vsemi svojimi odločitvami in mislim, da so bile v danem trenutku najboljše. A očitno bi bil ti boljši. Na, vzemi, ti boš trener," je vztrajal Carrera, ni pa se pustil zmesti predstavnik za stike z javnostmi Spartka. Vidno izkušeni predstavnik nekih drugih časov je sodeloval: "Če se boš oblekel, lahko kar takoj predstavimo novega trenerja," je dejal in malce nasmejal napete prisotne, preden se je Carrera umiril in odšel s konferenci.  

Značke: maribor, carrera, spartak

Članki iz rubrike