podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 04.09.2017 16:56:14

LIK IZ RISANKE je močno razburil predsednika kluba!

Reuters
V petih najmočnejših evropskih ligah se je poletni prestopni rok že končal, v nekaterih klubih so z izkupičkom na nogometni tržnici zadovoljni, v drugih malo manj ali pa sploh niso.

Neymarjev odhod je Barceloni prinesel kopico milijonov, ki pa jih Katalonci nikakor niso mogli ali znali primerno unovčiti. Želeli so si kar nekaj igralcev, toda pot do njih je (bila) posuta s trnjem. Ker so v drugih klubih vedeli, kakšno odškodnino si lahko privoščijo, so Kataloncem kot po tekočem traku postavljali skoraj brutalno težko sprejemljive pogoje za svoje igralce.

Barcelona je uspela v svoje vrste pripeljati Ousmaneja Dembeleja, za katerega je Borussii Dortmund odštela 105 milijonov evrov. Philippe Coutinho je ostal neizpolnjena želja in bo še naprej igral za Liverpool.

Poleg njiju je bilo v igri še nekaj posameznikov, ki bi jih pri Barceloni radi videli v svojih vrstah. Med slednje sodi tudi 26-letni Italijan Lorenzo Insigne. Krilni napadalec ima z Napolijem podpisano pogodbo do poletja 2022, kontroverzni predsednik kluba Aurelio De Laurentiis pa je zanj dejal, da gre iz Napolija lahko samo prek 'njegovega trupla'.



Toda mogoče se bodo stvari vendarle spremenile, kar niti ni čudno, saj je Insignejev zastopnik nihče drug kot še en kontroverzni lik svetovnega nogometa - Mino Raiola. Zanj je predsednik De Laurentiis že dejal, da je lik iz risanke. "Kot je to že običajno, je predsednik De Laurentiis spet pomešal zadeve. Enkrat mu bom naredil karikaturo in mu pokazal, kakšna je situacija," je dejal Raiola, in pristavil: "Ko me je obtožil, da želim odpeljati Mareka Hamšika, sem mu bil pripravljen ponuditi, da z njim podaljša sodelovanje. Zagotovo je izjemen predsednik za Napoli, zaradi svoje ideologije in karakterja mu je treba pripisati ogromne zasluge, ampak stvari se delajo na drugačen način."

Nogometni agent je nato šel še nekoliko dlje. "Včasih se čudno izraža, tudi ekipa to ve, ampak moram izpostaviti, da nisva sovražnika. Ko izjavi, da gre Insigne lahko samo prek njega mrtvega, pozablja, da igralec to lahko naredi, ko mu poteče pogodba. Kaj lahko naredi v takem primeru? Hamšikova želja je, da bi v Napoliju ostal vse življenje, pri drugih mogoče ni tako. Spoštovati moramo vsako željo."

Nekaj pa je povedal tudi na temo, da bi Napoli po koncu sezone lahko zapustil trener Maurizio Sarri, za katerega je to že tretje leto na klopi ekipa izpod Vezuva. "Napoli igra moderen nogomet, zato dobiva pohvale od vseh. Vem, da so se mnogi klubi zanimali za Sarrija in upam, da bo to njegova zadnja sezona z De Laurentiisom," je zaključil Raiola.

Članki iz rubrike