kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 04.09.2017 14:29:48

KAKŠNE OBTOŽBE! Arsenalov zvezdnik nima mirnega spanca!

Profimedia
V poletnem prestopnem roku se je med drugim veliko govorilo tudi o usodi Alexisa Sancheza.

Člana Arsenala, ki mu pogodba s topničarji poteče po koncu sezone, so selili na različne naslove, na koncu je bilo največ govora o tem, da bo odšel v Manchester City. Toda to se ni zgodilo, trener Arsene Wenger je trmasto vztrajal pri svojem in tudi dosegel, da je Čilenec ostal v klubu.

Večino pripravljalnega obdobja je Sanchez manjkal, v glavnem zaradi poškodbe in bolezni, tako je v novi sezoni za Arsenal odigral samo dobro uro. Veliko se je namigovalo celo o tem, da se je odločil za stavko in zato ni treniral.



V petek pa je odigral vseh 90 minut za izbrano vrsto Čila, s katero je na svojem igrišču doživel katastrofalen poraz s Paragvajem. Gostje so slavili kar s 3:0, Alexis Sanchez pa je bil po koncu srečanja ena od glavnih tarč kritikov.

Med slednjimi se je znašel tudi nekdanji selektor čilenskih mlajših reprezentanc Jose Sulantay, ki je bil zelo neposreden in brez dlake na jeziku. "Nikjer ga ni bilo, povsem je nepripravljen," je dejal Sulantay, in nadaljeval: "V primerjavi s svojo normalno postavo je veliko debelejši. Ostal je brez tiste svoje iskre, niti enkrat ni prehitel paragvajske obrambe. To ni bil pravi Alexis Sanchez. Izjave, v katerih odkrito govoriš, da želiš zapustiti klub, ti pozneje vedno lahko močno škodijo. Soigralci do njega gotovo niso čutili nobenega sočutja."

Članki iz rubrike