Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
8 19.08.2017 19:43:36

Nove težave za Real? Cristiano je jezen, nezadovoljen, razočaran! Kot takrat, ko je želel iz Madrida ...

Navijači Reala iz Madrida so v zadnjih mesecih lahko v sedmih nebesih. Njihov ljubljeni klub osvaja lovoriko za lovoriko. Toda ni vse zlato, kar se sveti. In tudi pri kraljevem klubu obstajajo težave. Ena izmed njih je znova Cristiano Ronaldo.

Tako vsaj pišejo pri španski Marci, kjer trdijo, da je Cristiano Ronaldo v teh dneh v podobnem stanju, kot je bil pred tedni, ko je po poročanju portugalske A Bole na vsak način želel zapustiti Madrid in Španijo zaradi težav z davki.

Tako kot takrat je tudi zdaj Cristiano Ronaldo jezen, nezadovoljen, razočaran. Čuti, da ga v Španiji tretirajo kot kriminalca, da zanj veljajo drugačna pravila. Razlog? Portugalec je bil prepričan, da mu bodo pri španski disciplinski komisiji znižali kazen. Prepričan je bil, da drugače ne bo moglo biti, ko si bodo vsi skupaj ogledali posnetek. Ronaldo se je zavedal, da je ravnal napačno, ko je odrinil sodnika in sprejel je kazen štirih tekem prepovedi. Toda hkrati je bil prepričan, da mu bodo pri disciplinski komisiji izbrisali drugi rumeni karton, ki ga je dobil zaradi simuliranja. Ker enostavno ni simuliral. In s tem bi mu tudi morali kazen petih tekem (štiri je dobil zaradi odrivanja sodnika, eno zaradi rdečega kartona) znižati na štiri. Pa mu je niso. In Portugalca to moti.



Pri Realu se zavedajo, da je zadeva resna. Zato je Zinedine Zidane prvič odkar sedi na klopi Reala glasno popljuval sodnike. Florentino Perez je bojda na uradnem kosilu pred superpokalnim dvobojem močno udaril po mizi (dobesedno), ko je izvedel, da Realova pritožba ni bila uspešna. Navijači so v 7. minuti dvoboja skandirali Ronaldu in protestirali ob kazni. Vse to so bile geste, ki so po poročanju Marce imele en sam cilj - povedati Cristianu, koliko jim pomeni.

Ronaldo je torej znova nezadovoljen in jezen, ker ga v Španiji obravnavajo drugače. Spomnil se je na njegov dopust na Formenteri, ko so policisti pregledali samo jahto, čeprav je bilo v bližini ogromno vozil. Prepričan je, da se dogaja nekaj čudnega. In to ga jezi. Čeprav kot poroča Marca, naj Ronaldo tokrat ne bi zahteval odhoda. Pri Realu ga morajo le pustiti na miru. Da odsluži svojo kazen in se vrne tja, kjer je najbolj srečen - na igrišča.

Značke: ronaldo, real-madrid

Članki iz rubrike