Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
0 17.08.2017 07:56:03

Veliko slavje Reala: Barcelona nemočna in NEBOGLJENA kot že dolgo ne (video)

Reuters
Nogometaši madridskega Reala so zmagovalci španskega superpokala. V današnji drugi tekmi so premagali Barcelono z 2:0 (2:0) in tako še potrdili uspeh s prve tekme v gosteh, ki so jo v nedeljo dobili s 3:1.

Real je levji delež na poti do druge lovorike v sezoni (ima že evropski superpokal) opravil že na prvi tekmi, ki jo je dobil na stadionu Camp Nou.

Madridčanom se ni preveč poznala odsotnost prvega zvezdnika Cristiana Ronalda. Ta je na tem dvoboju odslužil prvo od petih tekem prepovedi igranja, kazen je dobil zaradi nešportnega obnašanja in odrivanja sodnika po prejetem rdečem kartonu na prvi superpokalni tekmi.


Barcelono je načel Marco Asensio z močnim in natančnim strelom že v četrti minuti, razglašene goste in njihovo neprepričljivo obrambo je kaznoval še Karim Benzema (39.), domači so prek Lucasa Vazqueza v prvem delu zadeli še okvir vrat.

Nadaljevanje je prineslo nekoliko boljšo predstavo blaugrane, ki pa vsaj častnega zadetka ni dosegla. Najbližje sta bila Lionel Messi in Luis Suarez, ki sta zadela okvir gola v 52. in 70. minuti.

Real je brez večjih težav tako prišel do skupnega uspeha s 5:1 in sedme lovorike, odkar ekipo vodi Zinedine Zidane. Gostom pa je dodatne skrbi pred bližnjim začetkom španskega prvenstva povzročila še poškodba Luisa Suareza, ki je ob koncu tekme opazno šepal in se držal za boleče desno koleno.

Članki iz rubrike