nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
67 15.08.2017 11:07:45

Real se je odločil! PROTI Barci in sodnikom jutri pripravlja nekaj prav posebnega! Ne boste verjeli ...

Reuters
Kraljevemu klubu je prekipelo, njegovim navijačem prav tako, zato se na povratni tekmi na stadionu Santiago Bernabeu pripravlja redko viden protest.

Saj veste, sodnik prvega el clasica v španskem superpokalu je povsem neupravičeno pokazal drugi rumeni karton Cristianu Ronaldu, sledil pa je niz dogodkov, ki je pripeljal do hudega zapleta. ogorčeni Portugalec je delivca pravice odrinil, in čeprav bi se na karton Real naknadno lahko pritožil in bi verjetno tudi bil uspešen, zdaj ne more storiti ničesar. Ne glede na dogodke na igrišču igralec namreč ne sme odrivati uradne osebe, zato je Cristiano dobil pet tekem prepovedi igranja. 

Ta kazen bo ostala, Portugalec bo moral izpustiti sredino povratno tekmo (Real jo bo začel s prednostjo 3:1) in uvodne štiri kroge španskega prvenstva. Ogorčenje kluba in navijačev pa je ob tem velikansko, saj za vse skupaj krivijo ravno sodnika, ki si je izmislil simuliranje. Prepričani, da gre za zaroto, se bodo zato vsi skupaj spravili ravno na delivce pravice in na Barcelono, ki naj bi s svojim pritiskom za vsem skupaj stala. 

In kako bo videti protest. Ob pomoči kluba bodo navijači Reala jutri zvečer (pozor, tekma se začne ob 23. uri) na stadion prinesli vse mogoče bele robce, napovedani so tudi večji kosi blaga, morda celo rjuhe. Mahanje s temi pripomočki v protest veliki krivici pa se bo zgodilo, ko bo na semaforju zasvetilo 7:00. Torej natanko ob izteku sedme minute srečanja, kar ima seveda simboličen pomen. Jasno, številka 7 je na vse načine povezana z Ronaldom. 

Članki iz rubrike