Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. marca

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

ivica 1 Njena.si

Zvezde plešejo: Je res prestara za metanje po ...

Marko Potrc Njena.si

Marko Potrč je nad njima navdušen!

nu
nu

Igral je v finalu lige prvakov, zdaj podpisal pogodbo v 7. ligi! Toda navijači so se najbolj razveselili njegove ŽENE (foto)

Ekipa Billericay Town iz sedme angleške lige je dobila odmevno okrepitev.

Čeprav gre za amaterski klub na Otoku, pa se je vodstvo odločilo za izjemno ambiciozen projekt, s katerim želijo ekipo popeljati čim više. Med člani kluba se je tako znašel 34-letni nogometaš, ki je pred natanko desetletjem igral v prvi postavi Liverpoola v finalu lige prvakov. Gre za Jermaina Pennanta, ki je bil med drugim član redsov in Arsenala, po letu 2014, ko je še igral za Stoke City, pa je šla njegova kariera le še navzdol. Še več, zdi se, da je v karieri dosegel vse, kar je lahko, tako da je igranje nogometa zanj v prvi vrsti hobi. 

Pennant se je tako odločil, da sprejme nevsakdanji izziv kluba iz sedme lige in s tem razveselil navijače kluba. In ne le zato, ker gre za nekoč res dobrega nogometaša, temveč jih je razveselilo predvsem dejstvo, da bo tekme Billericay Towna spremljala tudi njegova soproga Alice Goodwin. Ko si boste ogledali fotografije, vam bo jasno, zakaj. 

allice goodwin

allice goodwin