Mobilna verzija
nu
nu

Vztrajajte raje pri ameriškem nogometu! Kaka z najbolj bizarno izkljčitvijo in to kljub pomoči video tehnologije!

V ligi MLS smo bili na tekmi med New York Cityjem in Orlandom priča nenavadnemu dogodku.

Ob koncu tekme in pri rezultatu 3:1 za nogometaše iz New Yorka je namreč prišlo do prerivanja igralcev obeh ekip. Nič posebnega, le nekaj iskric, ki so preskočile v navalu strasti. Med gručo nogometašev sta bila tudi nekdanja legenda Milana, Kaka in Aurélien Collin. Nogometaša, ki sta tokrat stala na nasprotnih straneh, sta bila nekoč še lani soigralca pri Orlandu in sta še vedno velika prijatelja. 

Toda Kaka se je očitno ob nepravem času odločil, da se pošali z njim. Ravno v trenutku, ko sodnik ni dobro vedel, kaj točno se dogaja, je Brazilec svojega prijatelja v smehu prijel za obraz. Sodnik se je odločil, da situacijo razreši s pomočjo video tehnologije: nogometašema, ki sta sprožila prerivanje, je dal rumen karton, Kakaju pa zaradi 'udarca' nasprotnika v obraz rdeč karton. Seveda Brazilec ni mogel verjeti, kaj se dogaja, navijači tako v ZDA kot tudi po Evropi pa so zgroženi.

Čeprav so pravila jasna glede udarcev v obraz, pa je bilo tokrat vsem jasno, da je šlo za šalo. A video tehnologija žal ne premore zdrave pameti. 

Značke: mls , kaka , var , video , prekršek