Mobilna verzija
dejan kranjc živali1 Odkrito.si

Dejan Krajnc žaluje

janez pletenje Svet24.si

Zadnji v domači fari, ki še obvlada obrt

Victoria Derbyshire Svet24.si

Voditeljica se pred najstniškima sinovoma ...

Slavko Vučurević Svet24.si

Kralj škandalov veleposlanik v Sloveniji?

Fifth Harmony Najstnica.si

Konec za Fifth Harmony

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

Tara zupančič pop Njena.si

Tara Zupančič po bolezni: Je moja prva!

ue
ue

Jezni navijači Chelseaja: Ga lahko, prosim, prodate?! On ni naš kapetan! Ne razumem, kaj še počne tam!

Reuters

Chelsea je slabo začel sezono v Premier ligi, v uvodnem krogu je doma izgubil z Burnleyjem.Gostje so po prvem polčasu vodili že s 3:0, v drugem polčasu pa he Chelsea znižal izid, toda ni mu uspelo vsaj izenačiti.

Navijači londonskih modrih razumljivo niso bili zadovoljni, da so aktualni prvaki s porazom začeli sezono, posebej pa jih je v jezo spravil rdeči karton. Gostitelji so sicer prejeli kar dva, v drugem polčasu je po drugem rumenem kartonu z igrišča moral Cesc Fabregas.

Ampak tisti, ki je razjezil navijače, je bil Gary Cahill. Angleškega reprezentanta imajo že tako v zobeh, danes pa si z rdečim kartonom že v 14. minuti ni ravno popravil svojega statusa. "Ga lahko, prosim, prodate?!", "On ni naš kapetan!", "Ne razumem, kaj še počne tam!" Take in podobne misli so na družabnih omrežjih delili navijači Chelseja, ki si Cahilla ne želijo videti v prvi enajsterici, nekateri sploh ne v ekipi.

Pravzaprav so nekateri izmed njih danes kar zadovoljni, saj bo Cahill zaradi rdečega kartona zdaj moral prisilno počivati in ga ne bo v moštvu. "Super novica," je mogoče prebrati kar pogosto.

Značke: chelsea , burnley , cahill