Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ue
ue
1 12.08.2017 17:16:02

Tega že dolgo ni bilo! Dva zaporedna poraza Rijeke! Matjaž Kek sporočil: Ni dvoma, odgovoren sem zanju!

Grega Wernig
Tako kot v slovenski ligi, je bil tudi v hrvaški v petek na sporedu derbi ekip, ki igrata v Evropi.

Dinamo je v gosteh z 2:0 premagal Rijeko, za katero je bil to drugi zaporedni poraz, na začetku tedna je izgubila tudi v Osijeku.

"Če ne dosežeš zadetka, mi pa ga nismo že tretjič zapored, lahko samo čestitaš tekmecu, ki je bil boljši," je po dvoboju dejal trener Rijeke Matjaž Kek. Ni pozabil na navijače: "Velika hvala, podpora po tekmi je zelo pomembna. Navijači so nas vzpodbujali, toda če ne realiziraš take priložnosti, ne moreš nič pričakovati."



Kek poudarja, da je pred njegovo ekipo veliko dela. "Skrbi me strah pri nekaterih igralcih. Ustvarjamo si priložnosti, toda realizacija ni dobra. Moramo biti pametni, da se prebijemo skozi situacijo, v kateri smo in spet najdemo agresivnost in hitrost."

Ni skrivnost, da bi si Kek želel še kakšnega novega igralca, čeprav poudarja, da imajo igralci, ki jih ima na voljo, vso njegovo podporo. "Moramo verjeti vanje. Čaka nas osem evropskih tekem, potrebnega bo veliko fizičnega in psihičnega napora. Nekateri igralci so že bili na izhodnih vratih, zdaj pa dobivajo minutažo. Ni dvoma, odgovoren sem za poraza, toda ni panike. Vsi skupaj se moramo zavedati položaja, pa tudi svoje kvalitete. Skupaj lahko vse prebrodimo. Zdaj moramo razumeti tisto 'Skupaj smo Rijeka'," je dejal Štajerec na klopi hrvaških prvakov.

Članki iz rubrike