Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

ue
ue
85 12.08.2017 08:55:42

Darko Milanič hvali Domžale, o Hapoelu pa: Imamo vse informacije!

Grega Wernig
Mariborčani so že v petek odigrali dvoboj petega kroga slovenske lige proti Domžalam.

Strateg vijoličastih je bil zadovoljen s predstavo svoje ekipe. "Videli smo zelo dobro tekmo. Igrali smo proti moštvu, ki ima izredno agresijo in te prisili k temu, da moraš biti dober, če želiš priti do pozitivnega rezultata. Škoda, da nismo zadeli. Da bi bila podoba še boljša. Imeli smo preko Boharja dve lepi priložnosti v prvem polčasu, potem v določenem delu izreden pritisk v drugem polčasu," je komentiral obračun Darko Milanič.


Poudaril je, da so za piko na i manjkali le še zadetki. "Imeli smo precej akcij, ko bi se lahko zgodilo kaj več. Tudi dinamika je bila visoka. Ne smemo pa pozabiti, da so bili fantje, naši in domžalski, tudi že v nekaterih trenutkih z mislimi pri naslednjih nasprotnikih, ki nas čakajo, kar je razumljivo. Pred nami so izredno pomembne tekme, tako da sem zadovoljen s prikazanim. Menim, da je bilo zelo koristno, da smo imeli kot zadnji test pred play-offom tekmo proti nasprotniku, ki goji takšen način igre. Bistveno boljše je, kot bi imeli nasprotnika, ki bi se vso tekmo branil."

Misli so zdaj že usmerjene v sredo in prvi dvoboj zadnjega predkroga lige prvakov proti Hapoelu Be'er Shevi. "V ponedeljek odhajamo v Izrael. Predvsem zaradi tamkajšnjih visokih temperatur in tudi zaradi privajanja na podlago. Travnata površina je nekoliko drugačna, tako da bomo imeli tam še dodaten trening. Ogledali smo si v živo nasprotnika na njihovi tekmi superpokala, imamo vse informacije. Spoštujemo Hapoel, vemo, kaj pomeni igranje v play-offu. Toda zaupamo v svoje sposobnosti, gremo odločno v Izrael. Želimo zabiti gol in prinesti domov odličen rezultat," sporoča Milanič.

Članki iz rubrike