Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 24.07.2017 15:55:32

Partizan na kolenih moleduje navijače: Prosimo, nikar ... Posledice bodo grozljive!

Reuters
Partizan jutri zvečer čaka obračun z Olympiacosom v kvalifikacijah za ligo prvakov.

V Beogradu se obeta razburljiva tekma. Srbski nogometni velikan bo gostil grškega nogometnega velikana iz Pireja, strasti so velike.

Velike pa so tudi grožnje Uefe, če bo na tekmi prišlo do izgredov med navijači. Ker jih je bilo toliko, Partizanu evropska nogometna organizacija grozi z več kaznimi. Da do teh ne bi prišlo, so zdaj nogometaši sami zaprosili svoje privržence, da naj se vzdržijo, saj bodo z izgredi škodili sebi, klubu, mestu itd., najbolj pa se v Beogradu bojijo, da bodo morali igrati pred zaklenjenim stadionom in praznimi tribunami.

Zato je nogometaši sestavili besedilo, v kateri še enkrat prosijo, trkajo na vest navijačev, da bodo tekmo spremljali kar se da umirjeno.

"Prosimo vas, da navijate fer, športno in korektno brez transparentov, sovražnih vzklikov in da skrbite za ugled Partizana in njegovih navijačev. Partizan je pod drobnogledom Uefe in vsaka vrsta nešportnega obnašanja, političnih, rasističnih in nacionalnih žalitev bodo hudo kaznovane. Partizan je plačal veliko kazni, naslednjo boste plačali vi. Zaprli bodo stadion in ne boste mogli na tekmo. Prosimo, dojemite resnost vsega. Navijajte v korist našega kluba, ne v njegovo škodo, dokažimo, da smo dobri navijači, ki si zaslužijo spremljati tekme na evropski ravni," so zapisali črno-beli.

Značke: partizan, navijači

Članki iz rubrike