pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 27.06.2017 19:59:25

Skrajno bizaren razlog, zakaj Chelsea svojega mladega zvezdnika ne pusti na posodo

Eden najboljših mladih nogometašev Chelseaja je v teh dneh dobil rdečo luč za selitev, razlog vas bo zagotovo presenetil in nasmejal.

Tammy Abraham, eden najboljših produktov Chelseajeve odlične mladinske šole, je bil do polfinalnega poraza dejaven na evropskem prvenstvu do 21 let, kjer so izpadli po streljanju enajstmetrovk proti Nemcem. Abraham je sicer zadel za vodstvo z 2:1, a to ni bilo dovolj za dominantne Nemce, ki so nato izenačili in se kasneje veselili uvrstitve v finale.

Sicer pa je Abraham zelo 'zaželena roba', če se lahko tako izrazimo. Marsikateri klub v premier ligi je že izkazal zanimanje zanj. Gre pa seveda za posodo, saj modri iz Stamford Bridga nočejo niti slišati o kakšnem permanentnem prestopu mladeniča. 

Zdaj je skorajda jasno, da se bo preselil v Swansea in tam ostal do konca sezone 2017/18. V igri pa je bila tudi selitev v Newcastle, kamor pa ga Chelsea ni želel izpustiti. Zakaj? Ker so se v vodstvu modrih bali, da bi utegnilo razgibano nočno življenje mesta s severa Anglije slabo vplivati na 19-letnika!

Več kot očitno mladeniču bolj zaupajo v mirnejšem welškem mestu kot v Newcastlu, kar pomeni, da so doslej že v Londonu imeli z njim kar nekaj težav. 

Članki iz rubrike