benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 27.06.2017 18:26:24

Mešanović je močno presenetil: Naj vam povem, kaj mislim o dajanju informacij o Zrinjskemu soigralcem!

Drago Wernig - TAKA
Okrepitev mariborskega napada je prvič spregovorila v klasičnem intervjuju.

Kolegi pri NK Maribor so ga opravili za uradno klubsko spletno stran, Jasmin Mešanović pa se je pri tem izakazl za zelo zanimivega, odkritega in razgledanega sogovornika. "Vse, kar sem predvideval, se je uresničilo. Prvi vtisi so izjemni in le še dodatno se je potrdilo, da je bila odločitev o prestopu v Maribor odlična," je poudaril.

"Komaj čakam, da se začnejo uradne tekme in da začutim ozračje Ljudskega vrta. Obljubljam, da bom na vsaki tekmi dal svoj maksimum in da bodo igre s podporo navijačev in Viol še boljše," je dodal, nato pa spregovoril o sanjskem nastopu na prvih dveh pripravljalnih tekmah, na katerih je dosegel dva zadetka.

"Bili sta to dve dobri tekmi. Igrali smo fantastično in moja dva gola sta zasluga igre celotne ekipe. Pomembno je, da delamo dobro kot moštvo, kdo dosega gole pa je drugotnega pomena. Le da ekipa zmaguje," je zagotovil. "Hitro se prilagajam, to pa je zahvaljujoč fantom v slačilnici, ki so me dobro sprejeli in mi pokazali, kaj in kako je treba delati," je še dodal 

"Ob njihovi pomoči se mi ni bilo težko vživeti v novo okolje in želim s takšnim tempom nadaljevati tudi na naslednjih tekmah. Maribor sodi med največje klube v regiji, o tem ni dileme. Verjamem, da sem naredil korak naprej v karieri," še ugotavlja, najbolj odločen pa je bil v zvezi z obračunom proti njegovemu dosedanjemu klubu Zrinjskemu. 

"Lahko posredujem kakšne svoje informacije, toda ne verjamem, da jih bodo trener ali soigralci potrebovali, saj dela strokovni štab fenomenalno in bo ekipo pripravil na najboljši način Sam pa bom skušal prispevati svoj delež k napredovanju," je presenetil in hkrati dvignil mariborsko strokovno vodstvo. 

Članki iz rubrike