mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 26.06.2017 08:27:22

Sebičen? Ne, kralj! Ronaldo po izboru za igralca tekme: Jaz? Se šalite? Potem pa je naredil tole! (foto)

Še ena poteza, ki jasno priča o tem, da prvega zvezdnika Reala včasih sodimo prehitro.

Morda sploh ne bi nikoli izvedeli za to njegovo potezo, Cristiano Ronaldo je namreč želel, da bi ostala skrivnost. Toda njegov reprezentančni soigralec Bernardo Silva je dogodek želel deliti z javnostjo in je to tudi storil. Dogodek, do katerega je prišlo po tem, ko je bil super zvezdnik Ronaldo v soboto izbran za najboljšega igralca tekme zadnjega kroga pokala konfederacij proti Novi Zelandiji. Ronaldo je odigral solidno in dosegel gol iz enajstmetrovke, a nikakor ni bil najboljši. 

In če kdo, potem se je tega zavedal on sam. Že v prejšnjem krogu se menda z izborom (tudi tedaj je bil izbran za igralca tekme) ni strinjal, tokrat pa se mu je povsem odpeljalo. "Jaz? Se šalite? Niste resni!" je menda zabrusil skozi zobe, vzel nagrado, ni odgovarjal na tiskovni konferenci, nato pa poiskal Bernarda Silvo. Ta je zaradi poškodbe gležnja odigral le prvi polčas, a je pri tem resnično navdušil. Z zadetkom, s sijajnimi akcijami.

Bil je resnično najboljši, ob njegovem odhodu z igrišča je imela Portugalska tekmo že dobljeno in Cristiano ga je želel nagraditi. Nagrado za igralca tekme je vključno z vsem, kar ji pripada, odnesel do bodočega zvezdnika Manchester Cityja, ta pa se je slavnejšemu rojaku zahvalil na družabnih omrežjih. "Hvala, Cristiano," je zapisal in poziral tako z njim kot z nagrado. In če to ni dokaz, da je Cristiano precej več, kot mu je marsikdo pripravljen priznati ...      

Značke: portigalska, ronaldo

Članki iz rubrike