IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 13.06.2017 15:52:50

Nazaj tja, kjer ga ljubijo in obožujejo? Zlatanu Ibrahimoviću se je ponudila možnost povratka na kraj zločina

Reuters
Kje bo v prihodnje igral Zlatan Ibrahimović?

Pri Manchester Unitedu so se nedolgo tega odločili, da z Zlatanom Ibrahimovićem, ki naj bi zaradi poškodbe kolena počival še nekaj mesecev, ne bodo podaljšali pogodbe. To pomeni, da ima legendarni Šved proste roke pri iskanju novega delodajalca. Sprva se je govorilo, da bi lahko odšel v Združene države Amerike in podpisal za Los Angeles Galaxy, toda njegov agent Mino Raiola pravi, da ga ne zanima odhod iz Evrope, čeprav naj bi mu tudi na Kitajskem nudili bajno pogodbo.

Zdaj so se v povezavi z Ibrahimovićevo prihodnostjo oglasili tudi v Italiji. Premier Sport tako poroča, da naj bi zanimanje za 35-letnega napadalca pokazal klub, za katerega je že igral. Poraja se torej vprašanje: bo Ibrahimović del celovite prenove, skozi katero gre vnovič prebujeni velikan Milan? Menda ni nemogoče. Sploh zato, ker navijači rdeče-črnih Ibrahimovića naravnost obožujejo. To ne preseneča, Zlatan je na San Siru v dveh letih zabil zajetnih 56 golov na 85 tekmah, z njim v kadru so rossoneri osvojili tudi svoj zadnji naslov prvaka.

Ibrahimovićeva vrnitev v prestolnico Lombardije se zdi še toliko verjetnejša, ker napadalec nikdar ni skrival, da je leta 2012 sploh ni želel zapustiti, a ga je Milan, ki je tedaj že čutil finančno krizo, preprosto prodal Paris Saint Germainu.

gattuso ibrahimovic
Reuters

Članki iz rubrike