stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

rp
rp
0 29.05.2017 17:33:08

V Srbiji spet smrt na igrišču

Ognjen Kontrić
vszi
Na tekmi medobčinske lige Kikinda – Žitište je igralec ekipe 2. oktober iz Kumana Ognjen Kontrić pri zgolj 23 letih preminil med dvobojem.

Njegov klub je igral prvenstveno tekmo proti Vojvodini iz Bašaida, mladi nogometaš pa je padel skupaj po desetih minutah igre v drugem polčasu. Nad slabim počutjem se je pritoževal že v prvem polčasu, zato je po 35 minutah odšel v slačilnico in se stuširal. Nato je dejal, da se počuti bolje in da lahko nadaljuje z igranjem, po desetih minutah nadaljevanja pa je kot pokošen padel na travo.

"Vsi smo bili šokirani. Takoj je pritekel fant iz prve pomoči, ki je gledal tekmo, sam pa sem mu iz ust skušal potegniti jezik, a mi to ni uspelo. Kmalu je prišel rešilec, a mu niso več mogli pomagati," je razložil predsednik kluba Bojan Gajinov in dodal, da je pred tekmo igralca vprašal, ali lahko igra. "Saj veste, kako je v nižjih ligah, igralci gredo zvečer ven in malo popijejo. Dejal mi je, da v soboto prenašal bale sena, zato je bil zelo utrujen in kmalu šel spat. Imel je tudi opravljen zdravniški pregled in nikoli se prej ni pritoževal nad zdravstvenimi težavami. Za nas je to velika tragedija, bil je odličen fant," je bil šokiran predsednik.

Ekipa iz Kumana bi ob proslavi 90-letnice kluba v bližnji prihodnosti morala odigrati tekmo z aktualnim prvakom Partizanom: "Namesto, da se veselimo te tekme, nas čaka pogreb," je z žalostnim glasom še dodal Gajinov.

Značke: srbija, nogomet, smrt

Članki iz rubrike