nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 29.05.2017 13:47:24

Ujel zadnjo Tottijevo žogo! Ponujajo mu nore vsote, njegov odgovor ob možnosti obogateti vas bo sezul!

Italija ima novega zvezdnika, in sicer navijača Rome, ki je ujel tako imenovano zadnjo žogo Francesca Tottija.

Niso šli vsi v mrežo, mnogi streli Franesca Tottija so seveda končali tudi na tribunah. Te žoge je bilo ponavadi treba vrniti, seveda ne vseh, vsekakor pa ni bilo treba vrniti prav posebne, ki jo je legendarni kapetan Rome namenoma poslal med gledalce na svoji poslovilni tekmi. Kot svojo zadnjo, ki jo je pred tem podpisal in jo tako naredil še bolj posebno. Strel je bil naključen, smer stvar navdiha, boj gledalcev na izbranem koščku prepolnih tribun pa seveda ogorčen.

Uspelo je 27-letnemu Thomasu Lintozziju. Žogo je ujel praktično neposredno in zdržal nalete, takoj da je to pravo posebno okroglo usnje odnesel s seboj domov. Mediji so ga seveda našli, kajpak pa so ga izbrskali tudi vsi tisti, ki niso imeli njegove sreče, so pa zdaj za odkup žoge vseh žog pripravljeni ponuditi marsikaj. Celo več, kot si morda mislite in kot ste si verjetno kadarkoli mislili, da je mogoče oceniti neko žogo.

"Številke so nore. Dobil sem celo že kar nekaj ponudb posameznikov in podjetij, ki pravijo, da plačajo kakršnokoli ceno. Preveril sem, ali res kakršnokoli, in potrdili so mi, da ni omejitev," pravi Lintozzi, ki v Rimu živi povprečno življenje, a ga nima namena spremeniti v bogataškega s prodajo Tottijeve žoge. da, prav ste prebrali, priložnost obogateti 27-letnik odločno zavrača in trdi, da si nikoli in nikdar ne bo premislil.

"Zagotavljam vam, da ne bom nikoli prodal. Za noben znesek, ob nobeni ponudbi. Tottija sem oboževal od vrtca, dal mi je vse. Ne moreš in ne smeš prodati nekaj, kar je sveto, in ta žoga je nedvomno sveta," je zagotovil, vprašanje pa je, ali mu verjamete. Italijanska javnost je pri tem razklana, razklani smo tudi mi, vsi skupaj pa Thomasu želimo, da ga življenje v prodajo ne bi nikoli prisililo. Želimo mu, da bi živel dovolj dobro in da bi zadržal svojo relikvijo.    

totti

Značke: totti, žoga

Članki iz rubrike