podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 22.05.2017 14:41:11

18-letni fenomen Mbappe na veliko slavje prišel brez ... telefona! Njegova razlaga je šokirala ...

Reuters
Zelo poseben fant. Ne samo največji talent svoje generacije, temveč tudi posebnež v nekaterih drugih pogledih.

Oče Kyliana Mbappeja zna povedati, da ne vzgaja običajnega mladostnika. Da ga ne zanimajo igrice, da ga tudi družabna omrežja ne zanimajo preveč in da zgolj gleda tekme. Tekmo za tekmo. Po televiziji ali, še rajši, v živo. Da spremlja druge igralce, se od njih uči in nato ves preostali čas seveda porabi za treninge. Trening za treningom. Verjeli ali ne, celo mobilni telefon uporablja precej redko in na povsem drugačen način kot vrstniki.

Do te mere, da je v nedeljo zvečer resnično šokiral. Nogometaši Monaca so se zbrali na slavju ob presenetljivem naslovu francoskega prvaka. Rajali so na stadionu, nato se s tistim znamenitim odkritim avtobusom popeljali po mestnih ulicah in se pri tem neskončno zabavali. Vsi seveda tudi z obveznim mobilnim telefonom, snemanjem, selfieji, objavljanjem na družabnih omrežjih. Razen Mbappeja. Razen Kyliana, ki je telefon pustil ... doma.

selfie 2-kwTF-U200476194760kmB-620x349@Gazzetta-Web_articolo

"Sploh se nisem resno spogledoval s tem, da bi ga vzel s seboj. Kaj mi bo telefon? Vem, da danes vsi proslavljajo tako, a tega v resnici ne razumem. Želel sem uživati v vseh teh trenutkih, jih gledati in videti z lastnimi očmi, ne skozi ekran. Bila je fantastična zabava, bili so ljudje, bil je ognjemet, bili so sijajni prizori. Ne vem, zakaj bi ob tem gledal v telefon," pa je svojo odločitev pojasnil francoski televiziji.

In šokiral še bolj. Še enkrat, fant je star 18 let. Verjeli ali ne. Videli pa bomo, ali ga bo spremenil rekorden prestop, ki se super talentu zagotovo obeta       

Značke: mbappe, monaco

Članki iz rubrike