sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
0 18.05.2017 15:34:12

Navdušil vse: Griezmann razkril, kam bi šel iz Atletica!

Reuters
Že nekaj časa se glasno govori o tem, da bo Antoine Griezmann poleti zapustil madridski Atletico.

Mediji ga neumorno selijo v Manchester United, prav tako pa se kot ena od možnih naslednjih desetinacij omenja madridski Real.

Zdaj pa je francoski napadalec o klubu, zaradi katerega bi bil pripravljen zapustiti colchonerose, spregovoril tudi sam. In z izborom več kot navdušil vse prisotne.

"Atletico bi zapustil samo, če bi imel priložnost igrati z Derrickom Rosom," je z velikim nasmehom na obrazu 'razkril' 26-letnik.



Že dolgo je znano, da je Griezmann velik ljubitelj košarke in navijač NBA moštva New York Knicks. Igro z oranžno žogo pa v prostem času tudi zelo rad igra s prijatelji.

Nadaljevanje pogovora je minilo v nekoliko resnejšem tonu. Povedal pa je, da je zelo zadovoljen v Atleticu ter da se mora sestati s svojim zastopnikom. "Zadovoljen sem, če sem zadovoljen v zasebnem življenju, potem sem zadovoljen tudi v nogometnem. Obožujem trenerja SImeoneja in svoje soigralce. Vesel sem kot prvi dan, ko sem se predstavil v slačilnici Atletica. Še naprej si želim, da bom užival v zasebnem in športnem življenju," je dejal Griezmann, in dodal: "Želim osvajati lovorike, to je tisto, kar si močno želim in kar pogrešam. Atleticu dajem, kar lahko, da bi to dosegli."

Atletico je ligo prvakov končal v polfinalu, v španskem prvenstvu se bo moral zadovoljiti s tretjim mestom, prav tako pa se je v polfinalu končala njegova pot v domačem pokalnem tekmovanju. V vseh primerih sta bila zanj usodna Real in Barcelona (izločila ga je iz pokala).

Članki iz rubrike