nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 18.05.2017 10:13:12

"Drekač, p*sral si se!" Žaljivka, ki je privedla do sporne odločitve na tekmi Celta - Real (video)

Ni dvoma, v sredo zvečer so sodniki poskrbeli le za eno zares sporno odločitev, a očitno je bila ta posledica prav posebnega spora ...

Pri vodstvu Reala 2:0 je napadalec Celte Iago Aspas prodrl v kazenski prostor, po kontaktu s Sergiem Ramosom pa je padel. Odločitev sodnika? Simuliranje, rumeni in posledično rdeči karton za domačega nogometaša ter ogorčenje Celte, kot vedno tudi Kataloncev in kar velikega dela nevtralne javnosti.

Ni dvoma, sodnik je naredil napako. Verjetno ni vplival na razplet tekme, zmaga Reala se ni zdela vprašljiva, a da je naredil napako priznajo tudi v Madridu. Celo najbolj "realovski" časnik Marca je zapisal, da bi moral delivec pravice dosoditi najstrožjo kazen za Celto, nikakor izključitve Aspasa.

Seveda so se sprožile nove teorije zarote, a bolj verjetno se zdi, da je sodnik izgubil živce in si privoščil maščevanje po tistem, kar se je dogajalo v odmoru med polčasoma. Tedaj je po pričevanju prisotnih prišlo do spora med sodnikom in ravno Aspasom, ki se je na deivca pravice pošteno spravi.

"Drekač, posral si se," je vpil Aspas in dodal še nekaj besed. Sodnik jih je sprva ignoriral, nato nekaj malega zamomljal nazaj, a rajši odšel svojo pot. Je pa očitno svojo priložnost za poravnanje računov dočakal ob omenjenem prekršku. Do neke mere razumljivo, pa čeprav po drugi strani teh zadev ne bi smel reševati na tak način.  

Značke: real, aspas, celta

Članki iz rubrike