Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 25.04.2017 16:49:24

Pozor! Messijev zmagoviti gol v el clasicu ima visoko ceno

vszi
Nedeljska zmaga Barcelone na stadionu Santiago Bernabeu je očitno prinesla kar nekaj izjemno zanimivih stvari.

Ne samo tega, da se je Barcelona na vrhu lestvice točkovno izenačila z večnim tekmecem. Zmagoviti zadetek Lionela Messija osem sekund pred koncem obračuna ima očitno kar visoko ceno.

Potezo, s katero je Argentinec proslavil gol, ko je slekel dres in ga obrnil proti občinstvu, je marsikdo razumel kot da bo Messi podaljšal pogodbo z Barcelono. In kot kaže bo res tako, dogovor med klubom in igralcem naj bi bil že sklenjen. Maja, po koncu sezone, naj bi ga Messi podpisal, klub pa tudi uradno razkril javnosti. Toda to še ni vse, pri španskem Don balonu so zapisali, da bo od poletja marsikaj drugače.

Messi je po zmagovitem golu v el clasicu postavil nekaj pogojev, ki jih je klub pripravljen sprejeti. Kadrovska politika v Barceloni naj bi se odvijala pod Argentinčevim in nadzorom drugih ključnih članov ekipe.

rakitic re
Reuters
Messi želi okrepiti desno stran obrambe, saj se mu zdi, da so poizkusi trenerja Luisa Enriqueja, da bi na to igralno mesto 'prekvalificiral' Sergija Roberta, smešni, in ne dajejo želenega učinka. Barcelona se bo v prestopnem roku okrepila na mestu osrednjega branilca, klub prav tako išče novega Xavija Hernandeza.

Proste roke bo dobil Paco Alcacer, saj so Messi, Neymar in Suarez prepričani, da rabijo bolj zanesljivega napadalca, ki bi tudi omenjeni tercet naredil še boljši. Prav tako naj bi se 'znebili' Mathieuja, Vidala in Mascherana ali Andrea Gomesa. Ob Alcacerju pa bi v primeru dobre ponudbe proste roke dobil tudi Rakitić.

Članki iz rubrike