bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

vila klemen jaklic PL Reporter.si

749 kvadratov razkošja za ustavnega sodnika ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

nu
nu
0 25.04.2017 08:44:24

Skrajno neokusno in zgražanja vredno: S smrtjo grozili ... Marcu Bartri (foto)

Pred dvema tednoma je bil v središču pozornosti, ko je v bombnem napadu utrpel hujše poškodbe roke in zapestja, zdaj pa mu grozijo s smrtjo?!?

Kam je šel ta svet. Marc Bartra, nekdanji nogometaš Barcelone in zdajšnji član Dortmunda, ki je bil pred dvema tednoma udeležen v napadu na avtobus nemškega prvoligaša, je bil tokrat žrtev žalitev, ki presegajo mejo dobrega okusa.

In razlog? Poškodovani in še vedno malce pretreseni nogometaš je kot vsak pristaš nogometa gledal el clasico in pri tem kakopak stiskal pesti za Barcelono, v kateri je igral več kot 15 let in kjer ima še vedno ogromno prijateljev. Po tekmi je na twitterju za Messijevo predstavo zapisal le: "D10S", ali bog, kot so nekoč poimenovali Diega Maradono. 

bartra

Zdaj je to poimenovanje s strani Bartre dobil še Messi, s čimer je izzval ogromno simpatij. Ogromno ljudi je delilo in všečkalo objavo, kar precej pa je bilo takih, ki niso mogli iz svoje kože in so ga pribili na križ. Kot da se ne bi zavedali, kaj vse je prestajal Bartra. No, nekateri so vedeli. 

Nekaj je bilo tudi tako neokusnih in sramotnih, kot so: "Škoda, bomba ni eksplodirala v tvoj obraz, preklet bodi" in "Kakšna škoda, da eksplozija ni končala tvojega življenja, k****n sin"

V tisočih komentarjih je bilo še precej groženj, ki so napovedovale, da naj se Bartra pazi in tako dalje ter naprej, kar le priča o tem, kam je odšel ta svet. 

bartra1
twitter

bartra2
twitter

Značke: nogomet, bartra, grožnje

Članki iz rubrike