stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 23.04.2017 23:07:22

Spektakularni el clasico, čudežni Messi Barco vrnil v boj za naslov (video)

Reuters
Spet je bil spektakularen, el clasico drugačen pač ne more biti, razpletel se je po okusu Kataloncev. Barcelona je na Santiagu Bernabeu slavila s 3:2 in se vrnila v enakovredni boj za naslov prvaka. Zasedla je celo vrh lestvice, toda Real ima ob enakem številu točk (75) vendarle še vedno tekmo manj. Mož odločitve je bil Lionel Messi, ki se je dvakrat vpisal med strelce, drugi gol je dosegel v drugi minuti sodnikovega podaljška. Slajše ni moglo biti …

Barca je spet živa, Barca je znova v igri za naslov prvaka v primeri division. Katalonci so slavili v spektakularnem obračunu na Santiagu Bernabeu, potem ko je čarovnik Leo Messi za končnih 2:3 zadel v drugi minuti sodnikovega dodatka.

Slajšega slavja si Katalonci zares ne bi mogli predstavljati, sicer pa se je dogajalo marsikaj, vnovič bodo pod drobnogledom tudi nekatere odločitve delivcev pravice. Denimo tista pri golu Reala za 1:0, ki ga je dosegel Casemiro, a je pred tem močno dišalo po prepovedanem položaju Ramosa, toda Barca se je hitro vrnila, v 33. minuti je Messi z mojstrovino izničil prednost gostiteljev.

real barcelona re
Reuters
V nadaljevanju priložnosti na obeh straneh ni manjkalo, a se je mreža zatresla šele v 73. minuti, ko je Rakitić s projektilom s 25 metrov premagal Navasa. Kmalu zatem je moral zaradi grobega prekrška nad Messijem predčasno z igrišča Ramos in zdelo se je, da imajo gostje vse vajeti v svojih rokah, ampak Real se je vrnil med žive in izid izenačil, med strelce se je vpisal James Rodriguez. Remi je ustrezal gostiteljem, navijači so že slavili naslov prvaka, potem pa je v izdihljajih obračuna še enkrat udaril Messi in Barceloni zagotovil zmago ter jo vrnil v boj za naslov prvaka.

Članki iz rubrike