cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

STA
STA
0 11.04.2017 16:43:50

Grosskreutz se je pridružil Bezjakovemu klubu

vszi
Nemški nogometaš Kevin Grosskreutz, ki je z reprezentanco leta 2014 osvojil naslov svetovnega prvaka, je v zadnjih letih precej od nekdanje slave. Prejšnji mesec so ga zaradi udeležbe v pretepu v bordelu odpustili pri drugoligašu Stuttgartu, zdaj pa je podpisal pogodbo z zadnjeuvrščenim klubom elitne nemške lige Darmstadtom.

Osemindvajsetletni desni bočni branilec ali krilni igralec je po odpustitvi v Stuttgartu dejal, da noče ničesar več imeti z nogometom. A nekdanji nemški vezist Torsten Frings, trener Darmstadta, ekipe, ki za rešilnimi mesti pred izpadom v drugo ligo zaostaja za 14 točk, mu je ponudil pogodbo, češ da je zelo izkušen nogometaš.

Grosskreutz je sicer po osvojitvi zlate kolajne na SP 2014, čeprav ni odigral niti minute, globoko padel. V letih 2011 in 2012 je z Borussio Dortmund osvojil naslova nemškega prvaka, leta 2013 pa igral v finalu lige prvakov.



S trenerjem Thomasom Tuchelom pa pri Dortmundu ni našel skupnega jezika in leta 2015 je zapustil rumeno-črne. Nato je prestop v Galatasaray skoraj padel v vodo zaradi nepravilne dokumentacije, leta 2016 pa je po šestih mesecih v Istanbulu podpisal s Stuttgartom.

Odslej pa je član Darmstadta, tako kot tudi slovenski reprezentant Roman Bezjak, ki pa kot posojen nogometaš igra za Rijeko.

Značke: nogomet, nemčija, prestop

Članki iz rubrike