stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
11 16.03.2017 17:14:56

Zidane priznal, da ne želi igrati s Leicestrom

Profimedia
Leicester City, ki je v prejšnji sezoni z naslovom angleškega prvaka šokiral, ne le ves nogometni Otok, ampak celotni svet, zdaj pleni pozornost v ligi prvakov.

Evropska elita je zaskrbljena, želi se izogniti lisicam, ki po zaspanem začetku sezone (predvsem v domači ligi) in menjavi trenerja spet blestijo. Novi strateg Craig Shakespeare, ki je novinec na najvišji ravni, je kolesje aktualnih angleških prvakov spet zagnal v pravo smer.

Potem ko je Leicester City z odlično igro spreobrnil potek dvoboja s Sevillo in poraz v Andaluziji z 2:1 po dveh zadetkih na domačem stadionu spremenil v skupno zmago.

leicester


Trener madridskega Reala Zinedine Zidane priznava, da se - ravno tako, kot ostali četrtfinalisti - ne bi želel srečati z Leicestrom: "Mislim, da ni trenerja, ki bi želel v tem trenutku igrati z njimi. Še kar naprej dosegajo tisto, kar vsi ostali trdijo, da ne morejo. Tako so mnogi mislili, da ne morejo izničiti zaostanka proti Sevilli, pa so ga. Katerikoli klub se bo v četrtfinalu pomeril z Leicestrom, ne bo favorit. In ob tem pritisku se lahko marsikaj zgodi. Četrtfinale, v katerem ostane le še osem moštev, je faza tekmovanja, v kateri vsi začnejo sanjati in verjeti, da lahko gredo do konca."

Podobno razmišlja tudi vratar in kapetan Juventusa Gianluigi Buffon: "S kom nikakor ne bi želel igrati? Z Leicestrom! To je zelo nevarna in strastna ekipa, ki povzroča težave tistim, ki navidezno prevzamejo pobudo."

Žreb parov četrtfinala bo jutri ob 12. uri. V bobnu bodo: Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Bayern, Borussia Dortmund, Juventus, Leicester City in Monaco.

Članki iz rubrike