Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
16 16.03.2017 12:04:14

Belgijci pred finalom pokala spet sanjajo o Ljubljani in Olimpiji! Nastal je tale neverjeten videospot … (VIDEO)

Oostende
vszi
O kar malo čudnem hrepenenju prvega moža belgijskega Oostendeja, ki se želi na vsak način pomeriti z Olimpijo, smo že poročali. Sedaj pa so šli Belgijci še korak dlje in v čast ljubljanskega kluba posneli celo pesem!

Lastnik kluba Marc Coucke se na vsak način želi z Oostendejem uvrstiti v evropske pokale in sedaj ima za to izjemno lepo priložnost: lani petouvrščeni klub belgijskega prvenstva se je uvrstil v finala pokala, motivacijo pred obračunom z Zulte Waregenom pa v Oostendeju črpajo iz – Ljubljane. Navijači tega kluba imajo namreč veliko željo, da se pomerijo z Olimpijo, kar je zelo težko razumeti, saj nima ne lastnik kluba ne klub sam resnejših povezav z Ljubljano in njenim najuglednejšim nogometnim moštvom. No, iz takšnih ali drugačnih razlogov Ljubljano obožujejo in sedaj so šli še korak dlje.

V klubu so na uradnem facebook profilu objavili videospot priredbe znane pesmi Sha La La La La od The Walkers in napev preuredili v »Is this the way to Ljubljana? (Je to pot do Ljubljane?),« s čimer so želeli poudariti, da bi si z zmago v pokalu in z nekaj sreče pri žrebu poleti lahko zagotovili tako želeni evropski obračun z Olimpijo. Hja, res zanimiva »obsedenost« iz Belgije, o kateri si lahko več preberete na tej povezavi. Zadnji posnetek, ki vas bo gotovo nasmejal, pa si lahko ogledate spodaj.

Finale med Oostendejem in Zulte Waregenom bo odigran na legendarnem štadionu Heysel, do sedaj pa so navijači pokupili že 13 tisoč vstopnic.

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem sledite tej povezavi: https://www.facebook.com/KVOostende/videos/1576605165705582/ .

Značke: olimpija, oostende

Članki iz rubrike