franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 12.01.2017 21:16:21

Slovita španska Marca zasmehovala Neymarja. Ta vrnil na še boljši način

Profimedia
Rivalstvo med Barcelono in Real Madridom v Španiji pač ne pozna meja.

Tako recimo sloviti španski časnik Marca ne skriva pripadnosti do kraljevega kluba in izkoristi vsakršno priložnost, da malce zbode njihove največje rivale iz Katalonije.

In po zadnjem remiju Barcelone v španskem prvenstvu na tekmi z Villarrealom, na kateri je katalonski gigant svoj zaostanek za Real Madridom povišal na že kar zaskrbljujočih pet točk (še posebej, ker ima Zidanova četa tekmo manj), so bili pri Marci zelo glasni. 

marca

"La MSN, mucha M, poca S y nada N" se je bohotil naslov ob poročilu s tekme. Oziroma prevedeno v slovenščino: "MSN. Veliko M-ja, malo S-ja in nič N-ja." Ali povedano drugače. Odlični Messi, slab Suarez in nikakršen Neymar. V članku so zapisali še, da Neymar zadetka ni dosegel že celo večnost in da vse od septembra vsi trije Barcelonini superzvezdniki niso dosegli zadetka na isti tekmi.

Vse kaže, da Marcino norčevanje napadalcem Kataloncev ni bilo všeč. Že tri dni kasneje je imela Barcelona novo tekmo, povratni dvoboj osmine finala španskega pokala. In da, ugotovili ste. Vsi trije so dosegli po en zadetek in Barcelono po zaostanku z 1:2 po prvi tekmi z zmago s 3:1 popeljali v četrtfinale. 

neymar

Že kakšne pol ure po tekmi pa je sledil Neymarjev briljanten odgovor Marci. Brazilec je s svojima zvezdniškima soigralcema naredil selfie, ga objavil na družabnem omrežju, zraven pa zapisal samo: "(M)uito Pouco(S) (N)ada." Oziroma "Veliko. Malo. Nič."

Značke: neymar, messi, suarez

Članki iz rubrike