franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

gv
gv
0 12.01.2017 14:05:17

West Ham padel na realna tla? Velike težave za Bilića!

Reuters
West Ham v vse večjih težavah.

Angleški prvoligaš West Ham, ki ga s klopi vodi hrvaški strokovnjak Slaven Bilić, je v vse večjih težavah. Po izvrstni lanski sezoni, v kateri je v močni konkurenci končal na sedmem mestu in si s tem zagotovil kvalifikacije za ligo Europa, mu letos prav nič ne gre po načrtih.

Po uvodnih tekmah je celo kazalo, da se bo moral s svojega položaja posloviti Bilić, nato pa se je rešil po zaslugi serije dobrih rezultatov. Toda zdaj se je spet znašel v neprijetnem položaju. Eden od zvezdnikov West Hama in ljubljenec navijačev Dimitri Payet, ki je bil najbolj zaslužen za odlične lanske rezultate, je zagrozil, da ne bo več igral za ta klub. "Dejali smo že, da ne bomo prodajali naših najboljših nogometašev, toda Dimitri Payet noče več igrati za nas. Ne bomo ga prodali. Govoril sem s predsednikom in sploh se ne gre za denar. Za dolgoročno sodelovanje smo se dogovorili, ker si želimo, da bi bil še naprej z nami."

Poleg tega je Bilić še razkril, da Payet sploh ne trenira z ekipo, ki ta čas na lestvici angleške premier lige zaseda skromno 13. mesto, po navedbah številnih angleških medijev, pa si želi francoski reprezentant vrnitve v Marseille.

Članki iz rubrike