Mobilna verzija
nu
nu

Zakaj je Barcin poker zvezdnikov bojkotiral prireditev The Best?

V ponedeljek je Fifa razglasila dobitnike nagrade The Best, v kateri je bil za najboljšega nogometaša leta 2016 proglašen Cristiano Ronaldo.

Tudi dva dneva pozneje pa se nogometni navdušenci sprašujejo, zakaj se prireditve niso udeležili štirje član Barcelone, Lionel Messi, Luis Suarez, Gerard Pique in Andres Iniesta, ki so bili izbrani v idealno enajsterico leta.

Uradna izjava za javnost se je glasila, da se ekipa pripravlja na današnjo povratno tekmo osmine finala španskega pokala z Athleticom iz Bilbaa (prvi polčas dvoboja so Baski dobili z 2:1) in da fantje zato niso odpotovali v Zürich. Temu ni verjelo veliko ljudi, očitno pa so stvari v klubu precej slabše, kot želijo nekateri prikazati.

Danes je španski športni časnik Marca namreč zapisal, da je ozadje njihovega neprihoda povsem drugačno. Igralci naj bi bil v zelo slabih odnosih z upravo kluba (ta se je prireditve udeležila), na tak način pa je poker zvezdnikov želel pokazati, da igralci ne nameravajo plesati po notah klubskih pomembnežev.