sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

gv
gv
3 05.12.2016 11:50:59

Guardiola nesramno ignoriral nekdanjega varovanca iz Barcelone (video)

Pep Guardiola
Profimedia
Španski strateg Pep Guardiola se po porazu Manchester Cityja proti Chelseaju ni hotel rokovati z nekdanjim varovancem iz Barcelone.

V soboto je bil v Manchesteru na sporedu derbi kroga, v katerem sta se pomerila tamkajšnji City in Chelsea. Gostje iz Lonodna so slavili s 3:1, živčni zaključek tekme pa še zdaj buri duhove.

Po brutalnem prekršku Sergia Agüera nad Davidom Luizem sta se ob robu igrišča soočila še Fernandinho in Cesc Fabregas. Španca je Brazilec zagrabil za vrat in ga odrival, nato pa po vzoru soigralca Agüera prejel rdeči karton.



Po zadnjem sodniškem žvižgu so si nekateri kljub živčnim minutam segli v roke, nekateri pa o kakšni spravi niso želeli niti slišati. Še posebej jezen je bil Pep Guardiola, ki se je po koncu dvoboja rokoval z nekaterimi nogometaši, svojega nekdanjega varovanca iz časov Barcelone pa je nesramno ignoriral. In to kljub temu, da mu je Cesc Fabregas ponudil roko in ga za nameček še potrepljal po rami.

Kaj je botrovalo tej potezi ni jasno, že pred časom pa so različni španski mediji zatrjevali, da Španca nikoli nista bila v dobrih odnosih, čeprav je Farbegas večkrat zatrdil, da je Guardiola eden njegovih najljubših trenerjev.

Članki iz rubrike