pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

sta
sta
0 30.07.2016 10:59:14

Nepridipravi oropali Argentince

Reuters
Člani argentinske olimpijske nogometne reprezentance so bili neprijetno presenečeni, ko so se po prijateljski tekmi z Mehiko v Puebli vrnili v svoj hotel.

Opazili so namreč, da so jih v času, ko so bili na tekmi, oropali, iz hotelskih sob so izginili denar in elektronske naprave.

Argentinci so v četrtkovih nočnih urah v Puebli igrali prijateljsko tekmo z ekipo Mehike, tekma se je končala brez zadetkov z 0:0. Ko so se člani reprezentance vrnili v svoj hotel Camino Real, so opazili, da jim stvari manjkajo. Kot je dejal podpredsednik argentinske nogometne zveze Claudio Tapia, bo ekipa zdaj ostala v hotelu, dokler ji ne povrnejo nastale škode.



"Ko smo se vrnili v sobe, smo opazili, da manjkajo naše stvari. Veste kaj je ob tem najbolj čudno? Da je na posnetkih hotelskih kamer videti storilca, ki pa ga hotel ne želi razkriti. Mehike ne bomo zapustili, dokler se zaplet ne reši," je dejal Tapia, ki pa ni razkril, koliko denarja so nepridipravi ukradli.

Argentinci zdaj pričakujejo, da bodo vsaj dobili uraden dokument, za koliko so jih med ropom oškodovali. To je bila za obe ekipi zadnja pripravljalna tekma pred olimpijskim turnirjem v Riu de Janeiru, ki se pričenja v petek.

Članki iz rubrike