evrovizija, švica Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 29.06.2016 18:08:57

Se Čačić vrača v klubski nogomet?

Ante Čačić je izgubil mesto selektorja hrvaške reprezentance po remiju s Finsko.
Reuters
Hrvaška reprezentanca je Euro v Franciji končala v osmini finala, ko jo je z zadetkom Ricarda Quaresme v 117. minuti srečanja izločila Portugalska.

Mnogi za izpad krivijo selektorja Anteja Čačića, ki mu zamerijo predvsem to, da je na omenjeni tekmi zamudil z menjavami. Po bolečem porazu je dejal, da bo izvršnemu odboru hrvaške nogometne zveze sporočil, naj se on odloči o njegovi reprezentančni usodi.

Zdaj so se v naši južni soseščini pojavile govorice, da bi se 62-letni trener, ki je med drugim sedel tudi na klopi Maribora, utegnil spet vrniti v klubske vode. Zanimanje zanj naj bi prišlo iz Rusije, in sicer iz Anži Mahačkale. Kluba, ki si je v zadnji sezoni šele v dodatnih kvalifikacijah zagotovil obstanek v družbi najboljših, v dveh tekmah je bil s skupnim rezultatom 3:0 boljši od drugoligaša Volgarja iz Astrahana.



Anži, ki je še pred nekaj leti veljal za izjemno bogat klub, zanj je med letoma 2011 in 2013 igral tudi Samuel Eto'o, je po koncu sezone ostal brez trenerja, saj je Ruslan Agalarov odstopil s svojega mesta. Zato zdaj Rusi iščejo novega strokovnjaka, ki bi ekipo popeljal v mirnejše vode, izbira pa je očitno padla na Čačića.

Če bo slednji sprejel ponudbo, bo v ruskem prvenstvu debitiral 29. julija, ko bo Anži v prvem krogu gostil aktualnega prvaka moskovski CSKA.

Članki iz rubrike