Mobilna verzija
ou
ou

Privlačna Dončićeva mama priznala: Na SKRITEM DELU TELESA imam prav poseben tatu! Kaj? Od kdaj? RAZKRILA JE VSE! (foto)

Tatuji se zdijo Mirjam intimna zadeva, zato si ga je dala narediti na precej skriti košček telesa.
www.alesfevzer.com

Na podelitvi nagrad športnik leta je bila med najbolj privlačnimi damami na odru Mirjam Poterbin, mama košarkarskega genija Luke Dončića.

Elegantna črna toaleta, ki si jo je nadela, je na njenem hrbtu razkrila tetovažo z imenom in rojstnim datumom svojega sina. Vsebina napisa je torej jasna, kdaj pa si je Mirjam tatu omislila. Morda že ob sinovem rojstvu?

Razkrila je, da je o tem, da bi si dala vtetovirati sinovo ime in rojstni dan, resnično razmišljala več let, saj so ji poslikave telesa zelo všeč, a nikoli ni storila odločilnega koraka. "Ko pa je Luka pri komaj trinajstih letih odšel v Madrid, je bil tatu eden od načinov, s katerim sem blažila žalost ob slovesu, ker se mi je zdelo, da sva si s tem, ko imam na sebi napis, nekako bližje," pravi.

Prav zato, ker ga je namenila sebi, si ga je dala narediti na skritem delu telesa, pa tudi sicer se ji zdi, da so tetovaže intimna zadeva vsakega človeka in zahtevajo diskretnost. Da bi si omislila še kakšen tatu, ne razmišlja, prizna pa nam, da če bi imela več otrok, bi si tatu z imenom in rojstnim datumom dala vtetovirati prav za vsakega.

mirjam poterbin luka doncic