sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

bu, sta
bu, sta
0 09.08.2016 11:43:08

Najhitrejši Zemljan že ve, kaj bo počel po koncu kariere

vszi
Usain Bolt je poudaril, da so olimpijske igre v Riu njegove zadnje v karieri, ob tem pa razkril, s čim se bo ukvarjal po koncu športne kariere. Ostati želi na očeh javnosti, morda še širše kot doslej.

Sprinterski zvezdnik z Jamajke bi rad po zaključku svoje atletske kariere postal igralec v akcijskih filmih. Danes 29-letni svetovni rekorder na 100- in 200-metrski razdalji se zgleduje predvsem po britanskemu igralcu Jasonu Stathamu, ki je zaslovel po filmih Transporter in Crank, pred igralsko kariero pa je bil skakalec v vodo v britanski reprezentanci.

»Resno razmišljam o karieri filmskega igralca,« je za priljubljeno revijo Playboy razkril eden od glavnih zvezdnikov letošnjih olimpijskih iger. Olimpijski zmagovalec iz let 2008 in 2012 bo prihodnje leto nastopil še na svetovnem prvenstvu v Londonu, potem pa bo končal svojo bogato kariero, je napovedal. Še prej bo želel na letošnjih igrah v Riu de Janeiru povečati svojo bero zlatih odličij z velikih tekmovanj. Glavni favorit bo tako v sprinterski preizkušnji na 100 metrov kot na dvakrat daljši razdalji, v kateri si želi izboljšati svetovni rekord.

Veliki navijač angleškega nogometnega prvoligaša Manchester Uniteda se po koncu kariere razen na filmskih platnih želi preizkusiti tudi kot nogometni igralec. A ponudbe še nima. »A prepričan sem, da bi lahko dobil ponudbo, če bi se vrgel v to,« je še poudaril Bolt, ki je pred časom že prestal preizkušnjo pri 20-kratnih angleških prvakih, a je šlo seveda predvsem za marketinško potezo.

Značke: usain-bolt, atletika, film

Članki iz rubrike