sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

ue
ue
0 03.08.2016 10:53:45

Ameriški košarkar pomotoma objavil fotografirajo genitalij (video)

Draymond Green se je spet znašel v središču pozornosti, a ne zaradi košarke.

Ni prvič, da se njegovo ime pojavlja v medijih zaradi nepremišljenega dejanja izven parketa. Kaj se je zgodilo tokrat? Član Golden Stata in reprezentant ZDA na bližnjih olimpijskih igrah v Riu je na družabnem omrežju objavil fotografijo svojih genitalij.

Objavljena ni bila dolgo, ko je uvidel, kaj je storil, je fotografijo hitro zbrisal. Toda na spletu šteje vsaka sekunda in bilo je dovolj, da je zaradi tega postal ena glavnih tem. "Opravičujem se zaradi tega. Prav gotovo tega nisem želel narediti. Pritisnil sem na napačen gumb in zgodila se je neprijetnost. Moralo bi biti zasebno sporočilo. Vsi smo le klik oddaljeni od tega, da nekaj postavimo na napačno mesto in zdaj sem žrtev svoje napake," je komentiral dejanje.



V preteklosti je že večkrat imel težave zaradi svojega obnašanja oziroma stvari, ki jih je počel, snemanje sebe pri vožnji z 200 kilometri na uro ali pa napad na prijatelja s fakultete sta le dva taka primera.

Green zaradi fotografije v zadnjih dneh v taboru ameriške košarkarske reprezentance sliši marsikatero zbadljivko na svoj račun. Tako sta Kevin Durant in Carmelo Anthony ob predstavitvi košarkarjev ZDA v uradnih olimpijskih oblačilih s kretnjami rok namigovala na njegovo dejanje, slednjega pa se je dotaknil tudi DeMarcus Cousins na treningu, kar je nekdo dokumentiral v videoposnetku.

Galerija

Članki iz rubrike