pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Thomas naj bi vedel preveč Odkrito.si

Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

Tamara Kedačič
Tamara Kedačič
2 16.10.2017 08:25:21

Akrobatski metalec iz avta Tim Vodeb: Psihoanaliza, vodna aerobika, trampolin, reggae, maser, seksolog, reševalec, kitara, kolektivna vibracija ...

Martin Metelko
Zasavec, ki že peto leto živi in igra v Ankaranu, je v prvoligaški druščini nase opozoril v prvi vrsti s svojim akrobatskim in zelo atraktivnim izvajanjem avta, ki je prava uspešnica tako v Sloveniji kot tudi širše.

Da to ne bo povsem običajen pogovor o tem, kako ga je pot iz domačih Trbovelj zanesla v prvoligaško druščino v Ankaranu, smo vedeli, preden smo se s Timom Vodebom dogovorili za intervju. Lahko bi rekli, da v množici nogometašev in športnikov v Sloveniji izstopa, na kar je izjemno ponosen. Na zelenicah predvsem zato, ker poskuša nasprotnike onemogočiti tako, da avt, če mu to dovoljuje zdravje, izvaja s premetom naprej na žogi, kar mu je do zdaj v karieri velikokrat uspelo. Njegove mojstrovine so lahko navijači prvič letos videli tudi v prvoligaški druščini. Nanj so postali pozorni tudi tuji mediji, predvsem na Hrvaškem in v Srbiji so se čudili njegovim akrobacijam. Svoj prosti čas pa zgovorni Trboveljčan večinoma preživlja tako, da ustvarja glasbo, v bližnji prihodnosti želi izdati tudi svoj album. Zaradi svoje drugačnosti je bil do zdaj v karieri pogosto tarča posmeha, zbadljivk ter takšnih in drugačnih šal. "Moram priznati, da sem imel vsa leta kar nekajkrat težave s tem, da me soigralci niso sprejemali na igrišču, ker ne spadam med posameznike s tipično nogometno miselnostjo. V življenju je namreč veliko več stvari, o katerih razmišljam in se sprašujem," je na začetku pogovora povedal 27-letni nogometaš Ankarana, ki je zadnjo tekmo in visok poraz svoje ekipe proti Domžalam zaradi poškodbe kolena spremljal s tribune.

Njegova nogometna pot se je začela bolj po naključju, njeni začetki pa so povezani tudi s tem, da je svoje otroštvo preživljal tik ob trboveljskem stadionu. Vsak konec tedna se je glasno navijanje tamkajšnjih navijačev slišalo vse do njegove sobe in hitro ga je prevzelo vzdušje, še posebej ko je bil na sporedu vedno vroči zasavski derbi. Ko se je po prepričevanju prijateljev odločil, da bo začel trenirati, je na začetku naletel na neodobravanje staršev, nato pa ga je trener v tretjem razredu opazil na medšolskem turnirju in Tim ni več okleval.

CELOTNI POGOVOR SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI

Značke: tim-vodeb, ankaran, plts

Članki iz rubrike