Mobilna verzija
benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Odkrito.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

Finalisti Eme Svet24.si

Nepričakovano slovo Tanje in ManuElle in dvojno ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

sasa einsiedler Njena.si

Saša Einsiedler: Končno vem, kaj je zares ...

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

Tamara Kedačič
Tamara Kedačič

Akrobatski metalec iz avta Tim Vodeb: Psihoanaliza, vodna aerobika, trampolin, reggae, maser, seksolog, reševalec, kitara, kolektivna vibracija ...

Martin Metelko

Zasavec, ki že peto leto živi in igra v Ankaranu, je v prvoligaški druščini nase opozoril v prvi vrsti s svojim akrobatskim in zelo atraktivnim izvajanjem avta, ki je prava uspešnica tako v Sloveniji kot tudi širše.

Da to ne bo povsem običajen pogovor o tem, kako ga je pot iz domačih Trbovelj zanesla v prvoligaško druščino v Ankaranu, smo vedeli, preden smo se s Timom Vodebom dogovorili za intervju. Lahko bi rekli, da v množici nogometašev in športnikov v Sloveniji izstopa, na kar je izjemno ponosen. Na zelenicah predvsem zato, ker poskuša nasprotnike onemogočiti tako, da avt, če mu to dovoljuje zdravje, izvaja s premetom naprej na žogi, kar mu je do zdaj v karieri velikokrat uspelo. Njegove mojstrovine so lahko navijači prvič letos videli tudi v prvoligaški druščini. Nanj so postali pozorni tudi tuji mediji, predvsem na Hrvaškem in v Srbiji so se čudili njegovim akrobacijam. Svoj prosti čas pa zgovorni Trboveljčan večinoma preživlja tako, da ustvarja glasbo, v bližnji prihodnosti želi izdati tudi svoj album. Zaradi svoje drugačnosti je bil do zdaj v karieri pogosto tarča posmeha, zbadljivk ter takšnih in drugačnih šal. "Moram priznati, da sem imel vsa leta kar nekajkrat težave s tem, da me soigralci niso sprejemali na igrišču, ker ne spadam med posameznike s tipično nogometno miselnostjo. V življenju je namreč veliko več stvari, o katerih razmišljam in se sprašujem," je na začetku pogovora povedal 27-letni nogometaš Ankarana, ki je zadnjo tekmo in visok poraz svoje ekipe proti Domžalam zaradi poškodbe kolena spremljal s tribune.

Njegova nogometna pot se je začela bolj po naključju, njeni začetki pa so povezani tudi s tem, da je svoje otroštvo preživljal tik ob trboveljskem stadionu. Vsak konec tedna se je glasno navijanje tamkajšnjih navijačev slišalo vse do njegove sobe in hitro ga je prevzelo vzdušje, še posebej ko je bil na sporedu vedno vroči zasavski derbi. Ko se je po prepričevanju prijateljev odločil, da bo začel trenirati, je na začetku naletel na neodobravanje staršev, nato pa ga je trener v tretjem razredu opazil na medšolskem turnirju in Tim ni več okleval.

CELOTNI POGOVOR SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI

Značke: tim-vodeb , ankaran , plts