stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ou
ou
0 17.01.2024 19:01:45

Samsung Unpacked 2024: Leto, ki prinaša nove, nekoč nepredstavljive mejnike

Samsung vsako leto januar prinaša inovacije in tehnološki napredek, a leto 2024 postavlja nove, nekoč nepredstavljive mejnike.

To je prava revolucija in v središču te tehnološke revolucije spet stoji Samsung z najnovejšo S24 serijo, predstavljeno v živahnem San Joseu, le nekaj korakov stran od svetovnega tehnološkega srca, San Francisca. Vendar letošnje leto ni samo še eno v nizu predstavitev novega modela; je prelomnica v svetu mobilne tehnologije.

Samsung Galaxy S24 ni le še en pametni telefon, temveč odsev prihodnosti, kjer umetna inteligenca (AI) ne samo olajša, temveč tudi obogati vsakdanje življenje. Ta napredna umetna inteligenca, poimenovana Galaxy AI, ni omejena na eno funkcijo; razširja se namreč od preprostega pisanja sporočil do kompleksnih nalog, kot so prevajanje in spletno brskanje.

samsung
Samsung
Ivan Valtl

Leta 2024 je umetna inteligenca postala ne le trend, temveč nepogrešljiv del našega vsakdana. Samsung, ki je že dolgo na čelu inovacij, s serijo S24 in vgrajeno tehnologijo Galaxy AI to potrjuje in presega. Samsung Galaxy S24 je tako preoblikoval način, kako komuniciramo, ustvarjamo in doživljamo svet okoli sebe.

Samsung Electronics je z novo serijo Galaxy S24 vstopil v prihodnost mobilnih naprav, ki jih poganja umetna inteligenca. Ta serija, ki vključuje modele Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ in Galaxy S24, prinaša prelomne inovacije v vsakdanjo uporabo mobilnih telefonov. Z Galaxy AI, serija Galaxy S24 postavlja nove standarde v komunikaciji, ustvarjalnosti in zmogljivosti, s čimer preoblikuje način, kako uporabljamo mobilne naprave.

TM Roh, predsednik oddelka Mobile eXperience Business pri Samsung Electronics, poudarja, da Galaxy S24 serija ne le spreminja našo povezavo s svetom, ampak tudi začenja novo desetletje mobilnih inovacij. Galaxy AI, ki temelji na bogati dediščini inovacij, ki so od nekdaj ena od glavnih značilnosti Samsunga, omogoča uporabnikom, da svoje življenje obogatijo z naprednimi tehnološkimi rešitvami.

Galaxy S24 serija preoblikuje osnovno funkcijo telefona - komunikacijo
Z vgrajeno funkcijo Sprotnega prevoda (Live Translate) omogoča dvosmerno glasovno in besedilno prevajanje klicev v realnem času, brez potrebe po aplikacijah tretjih oseb. Funkcija Tolmač (Interpreter) omogoča takojšnje prevajanje pogovorov na razdeljenem zaslonu, delujoče tudi brez mobilnih podatkov ali Wi-Fi povezave. Pomoč za pisanje (Chat Assist) izboljšuje komunikacijski ton v sporočilih in e-pošti, medtem ko Android Auto omogoča varno komunikacijo med vožnjo.

Galaxy S24 serija prinaša tudi inovacije v organizaciji in iskanju. Pomoč za zapiske (Note Assist) v Samsung Notes aplikaciji in Pomoč za prepis (Transcript Assist) za glasovne posnetke izkoriščata umetno inteligenco za boljše upravljanje informacij. Novi intuitivni iskalni sistem, Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search) v sodelovanju z Googlom, omogoča uporabnikom, da z gestami iščejo informacije neposredno na zaslonu telefona.

Galaxy S24 serija s svojim ProVisual Engine in naprednimi kamerami omogoča izjemno kakovost fotografij in videoposnetkov. Sistem Quad Tele s 5-kratno optično povečavo in Nightography funkcijo za nočno snemanje, serija zagotavlja izjemne posnetke v vseh svetlobnih pogojih. Inovativna orodja za urejanje, kot so Predlogi za urejanje (Edit Suggestion) in Generativno urejanje, omogočajo uporabnikom, da svoje fotografije prilagodijo do popolnosti.

samsung 1

Galaxy S24 serija izboljšuje tudi izkušnjo deljenja na družbenih omrežjih. Integracija s priljubljenimi aplikacijami, kot je Instagram, in funkcije, kot je Super HDR, zagotavljajo, da so fotografije in videoposnetki vedno prikazani v najboljši možni svetlobi.

Samsung Galaxy S24 serija je več kot le telefon; je vstop v prihodnost mobilne tehnologije, kjer umetna inteligenca bogati vsak vidik našega digitalnega življenja. Samsung Galaxy S24 serija prinaša najinteligentnejšo izkušnjo Galaxyja doslej, ki jo poganja vrhunska zmogljivost. Ta serija je zasnovana, da zadosti naraščajočim zahtevam sodobnega življenja, vključno z mobilnimi igrami, visokozmogljivim snemanjem in urejanjem videoposnetkov ter večopravilnostjo.

Galaxy S24 serija je opremljena z mobilno platformo Snapdragon® 8 Gen 3 Galaxy, ki prinaša izjemne izboljšave NPU za učinkovito obdelavo umetne inteligence. Serija ponuja tudi prilagodljive frekvence osveževanja zaslona od 1 do 120 Hz, kar zagotavlja gladko delovanje in odzivnost.

Igre na Galaxy S24 Ultra so zaradi izboljšanega sistema toplotnega nadzora in sledenja žarkom bolj realistične in zmogljive. Zasloni Galaxy S24 serije dosežejo svetilnost do 2600 nitov, kar zagotavlja izjemno vidljivost tudi na prostem. Corning® Gorilla® Armor steklo na zaslonu zmanjšuje odsev in zagotavlja vzdržljivost.

samsung
Samsung
Ivan Valtl

Samsung Knox, večplastna varnostna platforma, ščiti Galaxy S24 serijo pred raznimi ranljivostmi. Uporabniki imajo popoln nadzor nad svojimi podatki z možnostjo onemogočanja spletnega obdelovanja podatkov za funkcije umetne inteligence. Knox Matrix in prijavni ključi zagotavljajo varno in priročno prijavo brez gesel.

Galaxy S24 serija povečuje uporabo recikliranih materialov, vključno z recikliranim kobaltom in redkimi zemeljskimi elementi. Serija je prva, ki vključuje komponente iz recikliranega jekla in TPU. Embalaža je izdelana iz 100-odstotno recikliranega papirnatega materiala, serija pa ima tudi certifikat UL ECOLOGO®. Galaxy S24 Ultra je prvi telefon Galaxy z okvirjem iz titana, kar povečuje njegovo vzdržljivost. Serija ponuja tanjše ohišje in večje velikosti zaslona, z izboljšano obliko in barvnimi odtenki, navdihnjenimi z zemeljskimi minerali.

Prihodnost, ki se piše danes … Samsung Galaxy S24 serija ni le korak naprej v svetu mobilne tehnologije; je velikanski skok v prihodnost. Združuje vrhunsko zmogljivost, napredno umetno inteligenco in izjemno varnost, da ponudi izkušnjo, ki presega vse dosedanje standarde. Ta serija je zasnovana za tiste, ki želijo biti vedno korak pred časom, za inovatorje, ustvarjalce in sanjače. Z Galaxy S24 serijo Samsung ne le izpolnjuje, ampak presega pričakovanja sodobnega uporabnika.

Zaključek je jasen: Samsung Galaxy S24 serija ni le nov nabor naprav; je izjava o prihodnosti, ki jo pišemo danes. Je kombinacija elegance, moči in trajnosti, ki bo navdušila vsakega ljubitelja tehnologije.

To ni le naslednji korak v mobilni tehnologiji; je kvantni skok v prihodnost, ki jo lahko začnete doživljati že danes.

Galerija
Značke: samsung, galaxy

Članki iz rubrike