stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Slovenija v žaklju ali ko je dovoljeno vse

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

(nr)
(nr)
0 07.12.2023 11:10:55

Nova pridobitev – lekarna v Centru Vič

V Centru Vič se je odprla nova lekarna
Kristjan Kuzmanoski
Izrednega pomena je, da ohranjamo svoje zdravje in skrbimo za dobro počutje. Tega se zavedajo tudi v Centru Vič, kjer se je odprla sodobna lekarna, v kateri boste našli širok nabor izdelkov in strokovne sodelavce, ki vam bodo na voljo za celostno lekarniško obravnavo.

Lekarna NC Vič uporabnikom ponuja sodobno opremljene prostore s štirimi izdajnimi mesti v skupni velikosti 160 m2. V lekarno je vključen tudi lekarniški robot za shranjevanje in izdajo zdravil.



Direktor SES Slovenija Toni Pugelj je ob odprtju enote dodal: "Zelo sem ponosen, da odpiramo vrata nove enote Lekarne Ljubljana v naši nakupovalni destinaciji, kar predstavlja izjemen mejnik tako za nas, kot tudi za Lekarno Ljubljana. Vesel sem, da lahko sedaj našim strankam ponudimo še to dodatno storitev, ki bo nedvomno obogatila izkušnjo obiska naše destinacije in strankam ponudila celovito in kakovostno zdravstveno oskrbo."



Dr. Marjan Sedej, direktor Lekarne Ljubljana, pa je povedal, da je Lekarna Ljubljana že avgusta 2018 podala vlogo za izdajo soglasja za odprtje Lekarne NC Vič: "Več kot pet let je trajal postopek, da smo prejeli soglasje in odločbo za odprtje lekarne v Centru Vič. V tem času so se razmere v lekarniški dejavnosti močno spremenile, predvsem zaradi manka kadra, zato danes s posebej velikim veseljem in ponosom odpiramo novo enoto. Lekarna v Centru Vič bo zagotovo olajšala dostopnost do lekarniških storitev širšemu krogu prebivalcev, saj opažamo, da vse več uporabnikov zdravila in izdelke za zdravje išče v nakupovalnih centrih. Veselimo se nove lekarniške zgodbe in hkrati upamo, da bodo tudi odločevalci končno prepoznali neprecenljivo vlogo lekarniških strokovnih delavcev in bomo skupaj poiskali rešitve za našo dejavnost, za ohranjanje čim boljše dostopnosti do lekarn."



Obiskovalce otvoritvenega dogodka je nagovorili tudi podžupan Mestne občine Ljubljana Dejan Crnek, ki je izpostavil: "Direktorju in celotni ekipi Lekarne Ljubljana po dolgotrajnem postopku za pridobitev soglasja za odprtje čestitam za ta izjemen dosežek. Sodelavke in sodelavci v lekarni niso zgolj tisti, ki izdajajo zdravila, ampak predvsem čuječe prisluhnejo in pomagajo ljudem, zato je Lekarna NC Vič velika pridobitev za Mestno občino Ljubljana in prebivalce Viča."



Dogodek je popestrila Alenka Godec in pevski zbor Lekarne Ljubljana pod vodstvom zborovodje g. Milivoja Šurbka.



Lekarna NC Vič je odprta od ponedeljka do petka od 8.30 do 20. ure, ob sobotah pa od 8. do 20. ure. Vodja lekarne je Slavica Fras, mag. farm., v Lekarni NC Vič pa so zaposleni trije magistri farmacije in trije farmacevtski tehniki.

Značke: center-vič, lekarna

Članki iz rubrike