stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Slovenija v žaklju ali ko je dovoljeno vse

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 30.11.2023 12:10:31

Odštevajte do božiča z ALEJINIM adventnim koledarjem

Odštevajte do božiča s posebnim ALEJINIM adventnim koledarjem
Se tudi vi veselite prazničnega vzdušja, čarobnih lučk in ste v pričakovanju božiča?

Odštevajte skupaj z našo najbolj sodobno nakupovalno destinacijo ALEJA. Za vas so pripravili poseben adventni koledar, ki ga boste v poštnih nabiralnikih našli že danes. Presenečal vas bo vse do nedelje, 24. decembra, ko boste odprli zadnje okence. S tem bodo prazniki še lepši, saj boste lahko darila za vaše najdražje kupili ceneje s popusti in ugodnostmi ALEJINIH trgovin in lokalov.


V torek, 5. decembra, bosta ALEJO obiskala že prvi od dobrih mož, Miklavž, in priljubljena narodno-zabavna skupina Polkaholiki. Nepozabno doživetje za vse generacije se bo začelo ob 17. uri. Vzdušje v najboljši nakupovalni destinaciji pa popestri še izjemna notranja in zunanja dekoracija, ki vam bo vzela dih in zagotovila pravo praznično nakupovalno izkušnjo. Božično razsvetljavo bodo izvedli trajnostno, saj poraba elektrike za LED tehnologijo predstavlja le 0,1 % letne porabe ALEJE, ki se proizvaja iz fotovoltaike na strehi.

Na strehi ALEJA SKY so že tretje leto zapored odprli drsališče, na katerem lahko vsi ljubitelji drsanja doživijo praznično vzdušje na kar 1000 m2 drsalnih površinah in 140 metrov dolgih ledenih stezah. Drsališče bo obratovalo vse do konca letošnjega leta, z možnostjo podaljšanja tudi v prihodnje leto, če bodo to dopuščale vremenske razmere. Delovni čas bo od ponedeljka do sobote od 10. do 21. ure, ob nedeljah in praznikih pa od 11. do 20. ure. Vstopnica za drsanje ni le odlično darilo, ampak tudi priložnost za deljenje čarobnega doživetja nad mestom. Na voljo so vam na blagajni drsališča.

Članki iz rubrike