Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 03.10.2023 11:05:01

Največji šov Nine Pušlar doslej

Naša najbolj priljubljena pevka bo 16. decemba v Stožicah gostila spektakel s 24-člansko glasbeno zasedbo in številnimi gosti. V prodaji so zadnje vstopnice.

Nina Pušlar Show v areni Stožice je najambicioznejši projekt v karieri pevke, ki je v zadnjih štirih letih od združenja IPF prejela osem kipcev za najbolj predvajano izvajalko in najbolj predvajano pesem leta. Po decembrskem spektaklu v hali Tivoli, kjer je predstavila svoj zadnji album Nina Nina Nina, je letos z bendom koncertirala v velikih dvoranah po vsej Sloveniji, skladba Malo, malo je bila druga najbolj predvajana slovenska pesem v prvi polovici leta, prav poseben sladkorček pa je koncertna verzija Bocelijeve Vivo per lei v izvedbi s Triom Vivere.

Nina Pušlar Show bo vrhunec izjemnega leta, v njem se bodo glasba, ples in teater luči prepletli v predstavo za vse čute. Na odru bo pevko spremljalo 24 glasbenikov, kar pomeni, da boste lahko hite, kot so To mi je všeč, Svet je tvoj, Lepa si, Poljub na klopci, Svet na dlani, Tople oči, Nina Nina Nina ... spoznali v novih preoblekah. Nina je že izdala, da pri pripravi plesnih točk spet sodeluje z Anžetom Škrubetom, z njo bodo nastopili tudi gostje presenečenja, vse skupaj pa se bo odvijalo v najlepšem času v letu, ki je poseben tudi za gostiteljico. V Stožicah bo nazdravila 18. rojstnemu dnevu svoje prve uspešnice Ni ona in zmagi na Bitki talentov. Zadnje vstopnice za koncert so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol.

Značke: pušlar, koncert, glasba

Članki iz rubrike