najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

tr
tr
1 11.02.2022 20:04:20

V primeru zmage Olimpije v Balonu najnižje cene v Sloveniji in Ljubljani

psno
Dvorana Športni center Triglav stoji na Vodovodni cesti 25 za Bežigradom že vse od leta 2000.

To je bila takrat prva dvorana v Sloveniji, namensko izgrajena za mali nogomet. Ta priljubljena športna panoga domuje v tej dvorani še danes. Športni center Triglav je pa pustil tudi velik pečat pri nastanku nove, današnje Olimpije. 14 februarja 2005, na dan ljubezni (v ponedeljek bo 17 let), je bila v pisarni pri direktorju Športnega centra Triglav, Alešu Remihu, ustanovna skupščina NK Bežigrad, ki je začel svojo pot v najnižjih ligah in se ekspresno ob pomoči legend slovenskega nogometa uvrstil v 1. SNL.

V tem prehodu do prve lige pa se je tudi preimenoval v današnjo ŠD NK Olimpija Ljubljana. Prvi direktor kluba in eden od ustanoviteljev je bil prav Remih (vse do uvrstitve in prvih tekem v 1. SNL), pri njegovem delovanju pa so v začetku pomagali tudi vsi ostali zaposleni v Športnem centru Triglav. V tem prehodu do prve lige se je klub preimenoval v današnjo ŠD NK Olimpija Ljubljana.


Športni center Triglav je bil tudi najbolj zaslužen, da je bil v njegovi neposredni bližini v "Jami" za Bežigradom izgrajen nogometni center z dvemi igrišči z umetno travo, kjer domujejo še danes mlajše selekcije Olimpije.

Od vsega začetka pa v Športnem centru Triglav deluje stavnica Športne Loterije, in je bila ena prvih v Sloveniji. V lanskem letu so stavnico preuredili, dobila je dodatne prostore in novo ime. To je "Stavnica Balon". V nedeljo bodo na Vodovodni 25 v prostorih stavnice za vse ljubitelje nogometa prenašali tekmo oz. večni derbi med Olimpijo in Mariborom. V primeru zmage Olimpije bodo v gostinskem lokalu znižali cene za 30 odstotkov, kar pomeni, da bodo to najnižje cene v gostinskem lokalu v Sloveniji in ne samo v Ljubljani.

Več o tej akciji, ki bo trajala v nedeljo med 17. in 20. uro, pa na www.sctriglav.si.

Galerija
Značke: triglav, olimpia

Članki iz rubrike