Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
0 21.09.2021 12:19:05

S Kompasom v Dubaj po uresničitev svojih sanj: Direktno iz Ljubljane s FLY DUBAI!

Zanzibar
Turistična agencija Kompas vabi v objem beduinskega gostoljubja in nepozabnega sončnega zahoda v pomirjajoči tišini puščave.

Dubaj je tradicionalna arabska monarhija, eden izmed sedmih arabskih emiratov, ki s svojo bleščečo podobo in skrivnostno drugačnostjo vabi, da ga obiščemo.

Očarajo najsodobnejši dosežki moderne arhitekture, ki rahločutno povezujejo moderno urbano in tradicionalno puščavsko. Fantazijska arhitektura in elegantna nakupovalna središča se spogledujejo s peščenimi plažami, turkizno modrim morjem in skrivnostno spokojnostjo narave. Na kozmopolitski tržnici se prepletajo ljudje in dragocenosti s celega sveta.

V Dubaj s Kompasom letimo direktno iz Ljubljane z odličnim prevoznikom FLY DUBAI, v petek, 24. 9., na prvem, inavguracijskem letu, ki bo zagotovo nekaj posebnega, in potem od oktobra naprej vsak mesec. Oktobrske počitnice pa lahko preživite v kombinaciji s počitnicami v Ras Al Khaimah-u.

Kompasovi potniki so nastanjeni v odličnem hotelu 4* v centru Dubaja, v program so vključeni vodeni ogled Dubaja, kopanje na plaži La Mer in doživetja številnih presežkov, ki jih ponuja Dubaj. Posebej gre omenit, da letalski prevoz vključuje topli obrok, vključeni sta tudi vstopnina na Expo Dubai (od oktobra naprej) in pa Covid zdravstveno zavarovanje za čas bivanja na destinaciji.

Prvo skupino na inavguracijskem letu bo vodil vrhunski vodnik Edvard Jaber Krišjak, ki je prava enciklopedija za Bližnji vzhod ter poznavalec in ljubitelj emiratov.

Dan v Dubaju lahko preživite »visoko nad oblaki« ali pa si privoščite počitek v arabskem slogu z okusno večerjo ob tradicionalni glasbi. Destinacija je znana tudi po »svetovnih« nakupih, bolj romantični izberejo večerno križarjenje po Dubajski marini, kjer igra luči, svetlobe in teme, morja in neba ustvari nepozabno doživetje.

Če pa radi uživate v neskončni modrini in radi v miru prisluhnete klepetu morskih valov ter niste ljubitelji gneče, potem je to najboljši čas – da poletite soncu naproti s Kompasovimi posebnimi letali iz Ljubljane.

DUBAI BURJ
Dubaj


Zanzibar – vaš potni list do raja
Odhod: 23. 10. 2021
Toplo morje, sonce, kokosove palme, vsakodnevni nasmehi - in obiskovalec kaj kmalu potone v preprosto in mirno življenje v stilu »hakuna matata« ali življenje »brez skrbi« na otoku začimb in rajskih plaž.

Kreta in Rodos – kjer se poletje konča kasneje
Odhod: tedensko iz Ljubljane
Na grških otokih je vedno čarobno, septembra in oktobra še prav posebej. Sonce je še vedno radodarno s svojo toplino, morje prav tako, saj jesen tja prihaja kasneje.

Kreta-Knosos3
Kreta


Madeira – nasmeh večne pomladi
Odhod: 24. 10. 2021
Slika, kot bi jo ustvarili bogovi! Širni Atlantik, bujno rastlinje, visoke gore, zelene doline in slikoviti slapovi: to je portugalska Madeira. V miru in spokojnosti med bogato vegetacijo plavajočega »vrta Atlantika« lahko za trenutek znova najdete svoj raj

Madeira
Madeira


Tenerife – otok pomladnega sonca
Odhod: 24. 10. 2021
Turistična naselja na južnem in severnem delu ponujajo nastanitev v modernih hotelih visoke kakovosti. Na drugi strani pa v notranjosti otoka naletimo na osamljene vasi visoko v hribih, z odličnimi restavracijami, kjer je ponudba domačih specialitet izredna.

Hurgada – Naharuk said ali Tvoj dan naj bo srečen.
Odhod: vsako soboto
Hurgada je idealen kraj za dopustovanje za družine, surferje in golfiste, kot za vse, ki si želite odkriti prečudovit podvodni svet, poln barvnih koral in eksotičnih rib. Sončni zahodi in spogledovanje z zvezdnatim nebom bodo poskrbeli za nepozabna puščavska doživetja …

HURGADA plaža shutterstock_45685972
Hurgada

Članki iz rubrike