franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 21.03.2018 13:29:35

Rogla in Terme Zreče sledita zastavljeni pot v zeleno prihodnost

V podjetju Unitur d.o.o. smo se, s podpisom Zelene politike slovenskega turizma, zavezali k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu, ki ga živimo in ponujamo na Rogli in v Termah Zreče, ohranjanju naravne in kulturne dediščine ter varovanju okolja na sploh.

Glede na to, da že desetletja dolgo med naše najpomembnejše konkurenčne prednosti uvrščamo naravne danosti, ki nas obkrožajo, sta trajnostno ravnanje in odgovorni turizem logična spremljevalca naših strateških usmeritev in ciljev.

Trajnostna naravnanost lokalnega okolja, v katerem ustvarjamo, se izkazuje skozi znak Slovenia Green Destination Silver, s katerim se ponaša Destinacija Rogla – Pohorje, zato sta v preteklem letu pridobljena okoljska znaka EU Marjetica za Hotel Natura **** na Rogli in Hotel Atrij **** Superior v Termah Zreče, pomemben prispevek k lokalni, regionalni in nacionalni zeleni politiki.



Posebej nas veseli dejstvo, da sta oba naša okoljsko vzdržna in trajnostno usmerjena hotela - Natura **** na Rogli in Atrij **** Superior v Termah Zreče - uspešno pridobila tudi znak Slovenia Green Accommodation, ki je edini tovrstni znak kakovosti za turistične namestitvene objekte.

Tudi v prihodnje si bomo prizadevali, da se bo naša »zelena« usmerjenost odražala tudi v naši ponudbi in programih, tako za dnevne obiskovalce kot tudi za goste, ki pri nas preživljajo počitnice.

Značke: rogla, zreče

Članki iz rubrike