Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
0 15.03.2018 15:41:00

BEKO in Gerard Piqué za zdravo prehranjevanje otrok

BEKO, vodilna evropska blagovna znamka pametnih tehnologij na področju bele tehnike in malih gospodinjskih aparatov, to pomlad prihaja z novo osvežujočo kampanjo.

Kot ponosni premium sponzor enega najuspešnejših nogometnih klubov na svetu, FC Barcelona, Beko najbolje ve, kaj je potrebno, da smo vedno pripravljeni na nove izzive. V posebni globalni iniciativi 'Eat like a pro' (Jej kot tvoj junak) se BEKO letos skupaj z glavnim ambasadorjem, vodilnim igralcem FC Barcelona Gerardom Piquéjem, aktivno zavzema za zdravo, enostavno in zabavno kuhanje za vas in vašo družino in še posebej otrok.

Debelost v otroštvu je vedno večji globalni problem, raziskave kažejo, da bo do leta 2025 kar 70 milijonov otrok po svetu trpelo zaradi debelosti. Zato si Beko prizadeva, da bi pomagal staršem navdušiti otroke nad zdravo prehrano in jim pokazal, kaj jedo njihovi junaki iz nogometnega kluba FC Barcelona. V sodelovanju z nutricionisti nogometnega kluba bodo delili številne recepte in nasvete za zdravo prehrano, ki je lahko enostavno pripravimo s pomočjo pametnih Beko tehnologij. Spremenite način prehranjevanja in pokažite otrokom, da je zdrava hrana, ki jo jedo najboljši, lahko okusna in zabavna. Jejte kot vaši junaki.

Značke: beko, barcelona, sponzor

Članki iz rubrike