favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ue
ue
0 23.02.2018 10:50:43

Stavniški KRALJ in REKORDER: Stavnico oskubil za več kot pol milijona! (foto)

Reuters
Možakar je te dni obogatel z uspešnim igranjem športnih stav.

Zadel je sedem stavnih listkov, na katerih je skupno imel 23 parov, od tega je 15 parov imel na vseh sedmih, ostale je menjal. Makedonec Vane Lesnovski, kot je srečnežu oziroma dobremu poznavalcu nogometa ime, je za vse listke skupaj vplačal "le" 15 evrov, dobljeni znesek pa skupaj znaša 565.000 evrov, s čimer je postavil evropski rekord glede na vplačani in dobljeni znesek!

Da bo vse skupaj še bolj zanimivo, je listke vplačal že 23. in 24. januarja in potem mesec dni čakal na razplet tekem. In bilo je kar razburljivo. Na vseh sedmih lističih je imel namreč tudi par Sevilla - Manchester United, kjer je stavil na tip 02, kar pomeni, da se bo tekma končala z remijem ali zmago Uniteda.



Tresel se je ob napadih in priložnostih Seville, vratar Angležev David De Gea pa je postal njegov velik junak. "Hvaležen mu bom do konca življenja! Prek spleta sem si že naročil njegov dres, ki ga bom uokviril in obesil na steno v dnevni sobi. Zaslužil si je," se smeje novopečenemu bogatašu.

Lani je prav tako februarja že zadel zajetno vsoto, takrat 25.000 evrov, pravi, da je to očitno njegov srečen mesec. Stavam nameni veliko časa. "To ni naključno. Stalno ciljam na velik dobitek, zdaj sem imel kar občutek, da mi bo uspelo. V zadnjem letu in pol sem bil nekajkrat na robu velikega dobitka, a nisem odnehal. Vedel sem, da bom enkrat uspešen in zdaj se je zgodilo," je vesel Lesnovski.

Značke: stave, dobitek, prilep

Članki iz rubrike