Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

zu
zu
0 20.02.2018 13:33:13

Olimpijec iz Tonge po druženju z Borutom Pahorjem povedal TOLE

Profimedia
Slovenski predsednik Borut Pahor se je ob obisku slovenskih športnikov na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu srečal tudi z eksotičnim športnikom iz Tonge Pito Taufatofujem.

Ta je na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo, na kateri se rokujeta in zraven pripisal, da je Pahor prizemljen in prijazen.

Taufatofua, ki je s fotografijo do zdaj zbral že več kot 4400 všečkov, je pripisal, da se ob srečanju s slovenskim predsednikom drži uradnega protokola. S tem je bržkone mislil na to, da se je oblekel v športna oblačila.


Taufatofua namreč bolj kot po svojih športnih dosežkih slovi po tem, da na olimpijskih slovesnostih nastopa z razgaljenim in naoljenim zgornjim delom telesa. Prvič se je tak pojavil pred dvema letoma na odprtju olimpijskih iger v Riu de Janeiru, isto je ponovil tudi na odprtju letošnjih iger 9. februarja, ko se je živo srebro spustilo krepko pod ničlo.

Zanimivo, da Pahor, ki je znan po objavljanju fotografij na družbenih omrežjih z različnimi znanimi osebnostmi, fotografije s tokratnega srečanja zaenkrat ni objavil.

Predsednik republike se na obisku Južne Koreje mudi od sobote. Začel je z obiskom Pjongčanga, kjer si je med drugim ogledal nekaj tekem in se srečal z nekaterimi slovenskimi športniki, nato je v Seulu sledil uradni del obiska. To je prvi uradni obisk kakšnega slovenskega predsednika v Južni Koreji. 

Članki iz rubrike